Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowy film z monitoringu E. Tylman

Polecane posty

Gość gość

Widzieliście? Wyszli o 2.16, na waleni jak stodoła.

Gość gość
Rodzicom pewnie pęka serce.

Gość gość
Straszne.

Gość gość
Dajcie linka

Gość gość
Wejdź na Tvn24.pl

Gość gość
Kto nigdy się tak nie opil ? To nic złego. No pewnie można głupot narobić, ale kurczę, to się zdarza!

Gość gość
Ten niebieski może faktycznie nic nie pamięta jak był w takim stanie.

Rzeczywiście nowe nagranie z monitoringu daje trochę do myślenia... A może to jednak nie niebieski?

Gość gość
Ta kamera to nie miala z pewnoscia godziny przesunietej ;)

Gość gość
Jest temat o Ewie a wy nowy zakładacie

Gość gość
Prawik schowaj ta glupia d**e , chociaz tutaj gdy pisze sie o Ewie moglbys troche uszanować sytuacje , obnosisz sie wszedzie tym wstretnym dupskiem. Niebieski moze duzo nie pamiętać bo ostro byli nawaleni. Szkoda mi ich, tragedia oboje dosiegla :(

Gość gość
Kazdy moze sie nawalic, nic w tym zlego, kazdy z was naprul sie napewno nie raz. A ja od poczatku uwazam ze niebieski nie zrobil jej krzywdy , tak czuje

Gość gość
Ja obstawiam ze łaska dostała zapaści po jakiś dragach dlatego niebieski ganiał po okolicy spanikowany i wydzwaniał do kogos

Gość gość
Sama sobie zrobiła, wpadła do wody, tylko po co tam leźli. Ale byli tak na waleni, że trudno się dziwić.

Gość gość
Zaczyna mi być żal tego niebieskiego, wygląda jakby próbował za wszelką cenę jakiś ogarnąć Ewę. Pewnie dlatego szli na piechotę, żeby wytrzeźwiała. A potem nieszczęście pewnie naprawdę nie pamięta co się stało.

Gość gość
Nie pamięta, dajcie spokój... facet nie jest aż tak nawalony... mi np. urwał się film 2 razy w życiu, ale uwierzcie mi, że nie mogłam wtedy chodzić o własnych siłach. A on Ewę prowadził jeszcze i to spory kawałek drogi przecież i nie pamięta? Ściemnia i tyle.

Gość gość
On ja prowadził by doszła do siebie, byl opiekuńczy i to bylo widac bardzo dobrze. Cos tam sie stalo. Ona podobno bierze leki i moze tak organizm zareagował w połączeniu z alkoholem czy czyms tam. Moze rzeczywiscie dostala zapaści

Dziwię się, że nie pojechali do domu taksówką, albo narzeczony zaginionej nie przyjechał po nią...

Gość gość
Gdzies pisalo ze niebieski jest w fatalnym stanie psychicznym :( a jak siedzi niewinnie? I jak sobie cos zrobi?

Gość gość
21:53 nie pojechali taksówką zeby moze troche wytrzeźwiec , dojsc do siebie. Chodzili po centrum by wydobrzeć

Gość gość
Jak ktoś dostaje zapaści, to się dzwoni po pogotowie, a nie wraca jakby nigdy nic... Przecież gdyby nie było w tym jego winy, to by się nie bał i wezwał pomoc. Człowiek w takich wypadkach nie kalkuluje sobie-zadzwonić, czy nie zadzwonić? Lepiej nie dzwonię, bo pomyślą, że to moja wina- nie, normalny człowiek bierze telefon i wzywa pomoc, jak coś złego się dzieje.

Gość gość
Widac bylo na monitoringach ze sie lubia . Z zabawy zrobila sie tragedia

Gość gość
Gdzie to nagranie można niby obejrzeć? Wszędzie o tym trąbią a zdjęcia tylko z obrazu kamery są pokazane. Podobno ktoś za nimi szedł i obserwował ich.

Gość gość
22:00 a moze spanikowal i bal sie ze bedzie na niego, ze to przez niego, mowil im przeciez ze spanikowal, gdyby cos zlego jej zrobil to by nie wydzwanial odrazu do kogos by sie tym pochwalić, on byl w szoku i byl przerażony a jak potem bylo pokazana rekonstrukcja to widzialam na jednym zdjeciu jego oczy z przybliżenia, byly bardzo przerażone i od tej pory widze ciagle te oczy. I nas moze kiedys spotkac taka sytuacja ze mozemy byc świadkami nieszczęścia i wszyscy wtedy moga psy wieszać na nas bo albo ucieklismy albo nie wskoczylismi pijani za topiacym sue człowiekiem. Chlopak popelnil blad ze nie powiadomił odpowiednich osob ale czy to znaczy ze ma kiblowac cale zycie?

Gość gość
No gdzie ten cały film niby??

Gość gość
W puerwszym linku widzialam po wpisaniu Ewa Tylman

Gość gość
Co za idioci tu piszą.

Gość gość
Sam jestes idiota