Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta umalowana szminką to ladacznica.

Polecane posty

Gość gość

Wyjątkowo podkreślają usta kobiety pragnące uświadomić sobie i otoczeniu ten fakt. : Różowa : już niedługo, Czerwona : dziś jest ten dzień, Bordowa : bierz mnie, teraz :) Całe zjawisko jest co prawda rozłożone w czasie, lecz jedno jej imię, jak w temacie.

Gość gość
to jest najgłupsza rzecz jaką kiedykolwiek przeczytałam :)

Gość gość
najglupsza i prawdziwa? wyjątkowo wymowne :)

Gość gość
nie maluję ust po to, żeby uprawiać z kimkolwiek seks, tylko dlatego, że ładnie wtedy wyglądam

Gość gość
Wyjątkowo wymowna jest twoja zadość autorko. Czego zazdrościsz hm? Pięknego uśmiechu? Białych ząbków? A może pewności siebie..? Mam ich kilkadziesiąt w różnych odcieniach, jestem przebojowa i atrakcyjna a ty ? Pomyślmy :) Może pracujesz w korporacji może w jakimś tam biurze albo.. praca fizyczna. Przeciętnie ubrana, szara myszka. Bez faceta ale z kotem :-) Bardzo proste jest twoje postrzeganie kobiet. A to świadczy o niskiej inteligencji człowieka.

Gość gość
18:53 facet założył ten temat

Gość gość
Akurat :-) Facet nazywajacy kobietę dbajaca o swój wygląd ladacznicą hah w życiu!

Gość gość
18:59 nie masz zatem pojęcia za co faceci potrafią nazwać kobietę kurfą

Gość gość
Oczywiście ze znam. Ale nikt nigdy w życiu nie ublizyl mi w ten śmieszny sposób :) Przecież to jest śmieszne

Gość gość
19:02, za co wiec ty bys nazwal? uswiadom, hehe

Gość gość
Ja p*****le, to chyba najgłupszy temat jaki czytałam. I jeszcze im ciemniejszy odcień tym chętniejsza. Idiotyczne. To tez można powiedziec ze kazdy facet w dresie to osiedlowy chuligan. Bardzo prosty jesteś autorzyno.

Gość gość
19:09 nie "nazwałbym", bo jestem kobietą, która niestety umie wyczuć pisaninę facetów na kafeterii, które mają swoje wzięte z doopy teorie o kobietach

Gość gość
A ja uwielbiam czerwone u bordowe a jestem wierna żona. Cos kiepska ta twoja teoria.

Gość gość
Dzis same ladaczladacznice jeszcze pochwala sie tym na fb

Gość gość
To chyba jesteś transseksualna. Nie znam kobiety ktora uważa ze używanie szminki świadczy o ochocie na seks. Chyba masz straszne kompleksy skoro tak ci to przeszkadza.

Gość gość
Wymyśli taką teorie jakiś głupek, puści ją wśród znajomych i dziewczyna ma z....ną opinie tylko dlatego że podoba jej się i ma taki kaprys żeby pomalować sobie usta na Bordowo albo Różowo- co za głąb

Gość gość
żałosny temat, założony przez osobę, która nawet na pogardę nie zasługuje. o ile to nie prowo ofkoz

Gość gość
A kobieta umalowana farbą?

Gość gość
wszystko się zgadza autorko, wartosciowa kobieta nie podkresla seksualnych walorow, poprostu nie musi, robia to te które maja problem z samoakceptacja

Gość gość
22.08 dokładnie, ty razem z autoka masz problem z samoakceptacją. Dlatego bezpodstawnie pierd - licie bzdury o kobietach które są akceptowane przez mężczyzn i nie tylko :) A wy niestety nie. Pamiętaj, jak masz niską samoocenę to nad tym pracuj.

Gość gość
owszem będę pracować, glową nie ustami, roznimi tym się, i nie pouczaj mnie kretynko