Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andziaa79

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Cześć dziewczyny. Wiem, że było tutaj pełno podobnych tematów, jednak chcę opisać dokładnie swoją sytuację zamiast porównywać ją z innymi. Mianowicie kocham się z chłopakiem od ponad 2 lat. Jeszcze ani razu nie skończył we mnie, ponieważ jesteśmy młodzi i nie planujemy dziecka. Jednak jakieś dwa tygodnie temu przez przypadek skończył troszkę niżej pępka i mała część spermy mogła spłynąć na łechtaczkę. Oczywiście wszystko od razu wytarłam dokładnie. Jednak od 2 dni strasznie pobolewa mnie prawy jajnik, a okres mam mieć za 8 dni od dzisiaj. Czy to możliwe, że jednak jakiś plemnik się dostał minimalnie do pochwy i zaszłam w ciążę? (Czytałam, że w pochwie plemniki żyją zaledwie 2h, a jestem niemalże pewna że nie dostały się do szyjki) Dużo czytałam na ten temat i niektóre dziewczyny czuły takie dziwne kłucie, kiedy im się zagnieżdżało. Ale nie jestem pewna czy mogłam zajść w ciąże w taki sposób jak napisałam wyżej. Może tylko panikuję i mam problem z jajnikiem, a nie ciąża? Do ginekologa jestem zapisana dopiero za 1.5 tygodnia, a tyle czasu w niepewności nie wytrzymam. Dziewczyny proszę o odpowiedź.

Gość gość
od opisanej przez ciebie sytuacji na pewno nie jestes w ciazy, natomiast jezeli uprawiasz stosunki przerywane ( facet nie konczy w tobie) - to mozesz byc w ciazy, pamietaj ze preejakulat zawiera plemniki,jezeli nie planujesz teraz ciazy to udaj sie do ginekologa po tabletki,dobrze dobrane nie powoduja zmniejszenia libiada ani innych skutkow ubocznych.

Gość gość
Ty się tylko ruchoasz,nie wiesz co to jest sex