Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krolik19

mam 19 lat i kupuje swoj poerwszy stanik

Polecane posty

Gość krolik19

jak dotad nigdy nie nosilam bo kocham chodzic bez i mam male piersi, nie dawno jednak kupilam sobie pare ladnych bluzek do ktorych powinno sie zakladac stanik. chce kupic sobie ladny miekki biustonosz (nie przepadam za gabkami ) jak rozpoznac czy stanik dobrze lezy? jaki powinnam nosic rozmiar majac pod biustem 66cm a w biuscie 87cm?

Gość gość
kup se maszynkę do golenia c**y i wyrywania włosów z o***tu,stanik ci niepotrzebny

Gość krolik19
nie mam obwislych, sa jedrne i sterczace v nie bede odpowiadac na niemile komentarze

Gość gość
nie nie miłe komentarze,tylko dobre rady,moja panno

Gość krolik19
owszem sa to niemile komentatrze, temat dotyczy stanika a nie owlosienia, czemu o tym piszesz skoro nic o tym noe mowilam? skad mozesz wiedziec czy sie depiluje? ale odpowiem na to pytanie, wlosy mam tylko na glowie, zadowolony

Gość gość
tak,teraz jestem zadowolony i wyrażam chęć poznania ciebie

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona w mieście namysłów mieszka neptyk czyli Mateusz kołbuc

Gość krolik19
jedynie co chce to przeczytac odpowiedz ktora jest zgodna z moim tematem

Gość gość
chciałbym lizac te twoje małe cycuszki i grzebać palcem w twojej kiszce stolcowej

Gość krolik19
obrzydzaja mnie tacy zboczency. jesli nie mozesz posac kulturalnie bez zbereznosci to prosze w ogole tu nie pisac

Gość gość
przepraszam,trochę mnie poniosło,chętnie bym ci pomógł co do stanika ale ze zrozumiałych względów nie dam radyale może masz jakis inny problem w którym mógłbym byc przydatny

Gość MamaDobraRadaa
Jak macie pisać takie rzeczy to nie piszcie wcale! Kochana, zaglądnij proszę na stronę firmy Alles - mają na prawdę bardzo wygodne staniki i doskonałe jako pierwszy wybór :)