Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wysokie rachunki za tel domowy

Polecane posty

Gość gość

słuchajcie mam dość poważny problem teraz idą święta a mi znów taki wysoki rachunek za tel przyszedł może przedstawie wam krótko plan tp podstawowy 31,98 lokalne (49jt)14,00 międzystrefowe(98) 32,30 do sieci komórkowej(244jt)85,40 międzynarodowe(43jt)15,01 infolinie(10jt)3,50 nota odsetkowa 3,01 limit 15jt wykrozystano 15 jt pozostało do wykorzystania 0 jt do zapłaty :185,20 zanjomi każą mi rezygnować z domowego bo to najwieksze złodziejstwo ale ja jakoś nie moge przestawić się na komóre ;)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona w Namysłowie mieszka neptyk który nazywa się Mateusz kołbuc

Gość gość
czy wy wiecie ile ja musiałam sie najezdzic i naprosic zeby przyjechali włączyli mi telefon ja ten abonament mam od początku i nigdy go nie zmieniałam nie ulegałam tym "superpromocją" z którymi konsultanci wydzwaniają ale mnie to już przeraża może faktycznie zgodzić sie na jakąs promocje i płacic mniej za ten telefon