Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pojemniki na śmieci i do segregacji: Gdzie kupić i jakie wybrać?

Polecane posty

Gość gość

Po wejściu tak zwanej ustawy śmieciowej, musimy segregować odpady. Do tej pory to olewałem ale niedawno dowiedziałem się, że moja firma będzie miała kontrole i muszę chciał nie chciał się tym zająć. Ktoś może poleci jakąś dobrą firmę która zajmuje się ich sprzedażą?

Gość gość
Ustawa śmieciowa reguluje tylko zasady odbioru odpadów z gospodarstw domowych. Firm to nie dotyczy. One po staremu podpisują umowę z odbiorcą odpadów i nie mają obowiązku sortowania.

Gość gość
W Ikei są świetne.

Gość gość
szajsowate prowo poproszę o inny zestaw pytań

Gość gość
Ja kupowałam sobie takie fajne pojemniki do segregacji śmieci w www.uni-arcz.pl . Sprawdzają się niezawodnie, a do tego ładnie się prezentują.

Gość gość
My pojemniki kupowaliśmy tutaj http://www.phu-impex.pl - bardzo polecam! Są świetnej jakości i do kupienia w przystępnych cenach :)

Gość gość
Strasznie długo poszukiwałem pojemników tego typu! Dopiero za sprawą oferty https://eko-asklepios.pl/ udało mi się zebrać stosowne i idealne pojemniki. Są dosyć pojemne, a przy tym całkiem wytrzymałe dzięki czemu śmiało można dzielić śmieci. :)

Gość gość

Ja zdecydowałem się na zakup używanych pojemników na odpady od firmy www.phu-impex.pl Używane pojemniki są znacznie tańsze a i tak służą do trzymania śmieci. Wam też polecam skorzystać z oferty tej firmy.