Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja jej przecież nic nie moge dać, jestem zerem więc niech z innym będzie sczęśli

Polecane posty

Gość gość

szczęśliwa to jest najważniejsze

Gość gość
Dlaczego jesteś zerem? To na pewno tylko Twój wymysł

Gość gość
a może tak jest wygodniej i bezpieczniej myśleć...

Gość gość
nie bezpieczniej tylko realniej... niestety

Gość gość
Skoro uwaza zze jest zerem ton tak jest

Gość gość
Możesz jej dac cos bardzo cennego milosc, szacunek. Tego nie da sie kupic.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
nie wiem tylko po co takie zero jak ja żyje (wegetuje) i czemu Bóg mnie nie chce zabrać do siebie albo mi choć troszke pomóc. Proszę go codziennie o malutką pomoc, głupi nie jestem ale nie potrafie wystartować w to zasrane życie, zwłaszcza w moim patologicznym środowisku w którym sie znajduje (ojciec alkus) Może takie ścierwa jak ja nawet nie są potrzebne w niebie i Bóg mnie dlatego nie chce zabrać i ukrócić cierpień? Ja wiem ze ja sam nic nie zrobie, gdybym tylko mógł sie wynieść to wtedy wiem ze dam radę wiele jeszcze osiągnąć w tym życiu, ale wiem że nie rusze bo jestem teraz tak zniszczony psychicznie i tłamszony od dzieciństwa ze nie mam na nic sił ani zadnej motywacji, odraczam samobójstwo juz od paru lat ale chyba coraz bardziej zbliża się ten ostateczny ruch. Nikt mi od tylu lat nie pomógł to i teraz nie pomoze, a ja sam przy tym debilnym staroświeckim despotycznym alkoholiku nie zrobie nic, totalnie nic wyssał ze mnie całą energie i chęć do życia, nawet kredytu nie dostane bo wziąłbym głupie 5tys zeby sie wynieść i wynająć pokój, znalazłbym robote i bym żył, ale nie dostane

Gość gość
dziś Chciałbym jej to dać, ale w dzisiejszych czasach to za mało, ja nawet nie mam na bilet pks zeby do niej pojechać a troche kilometrów nas dzieli zero zawsze bedzie zerem najgorzej jest byc takim normalnym szarakiem bo albo ktoś miał dobry start i żyje dobrze albo odwrotnie ktoś jest na dole drabiny społeczenej i do tego kradnie, zabija, menelstwo chleje ćpa itd takiemu też pomogą, opieka mu da kase, są programy pomocowe dla takich, wszyscy im nadskakują, a taki normalny szarak nic nie dostanie i nikt sie nim nawet nie zainteresuje

Gość kkoniecochrronyy
zgadza się nic mi mi już nie pomożesz

Gość gość
jaki koniec ochrony?

Gość gość
Dobrze ze jestes szxzery wobec siebie. Jesli jestes zerem daj jej spokoj. Lepiej cie zapamieta!