Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasze plany na tegorocznego Sylwestra

Polecane posty

Gość gość

zostajecie w domu, idziecie na sylwestra miejskiego, idziecie na domówkę, a może to Wy ją organizujecie?

Gość gość
Ja bym chciał zagrać w Sylwestra w Raise of Tomb Raider ale na PCety wychodzi dopiero w kwietniu ;(

Gość gość
pierwszy raz wychodzę na sylwestra na domówkę do znajomych, mimo, że mam 20 lat. zawsze siedziałam z rodzicami i babcią, ponieważ jest już w podeszłym wieku i zawsze było mi szkoda zostawić ją samą. oczywiście wtedy kiedy wychodzili rodzice, nie chciałam aby zostawała sama. rodzeństwa nie mam, ale było fajnie i nie żałuję. w tym roku chcę spróbować czegoś nowego, mimo że babcia żyje :)

Nie mamy jeszcze planów. Ale pewnie skończy się imprezą u nas w domu, bo przyjedzie moja przyjaciółka i pewnie siostra też. Potem pójdziemy pooglądać fajerwerki.

Gość gość
miał do mnie przyjechać kuzyn z drugiego końca Polski, ale finalnie plany nie doszły do skutku i zostałam zaproszona do znajomej na domówkę:)

Gość gość
Jak co roku na kafe

Gość gość
Dla mnie jak Sylwester to musi być bal. W tym roku drugi raz z rzędu w hotelu pod Warszawa. Trzy sale ok. 1000 gości.

Gość gość
Ja robię u siebie dużą imprezkę. ;) Kupiłam już nawet zestaw sztucznych ogni w http://www.pirofan.com.pl/ . Rok temu też organizowałam domówkę i wyszła świetna, w tym roku na pewno też będzie znakomicie.

Pracuję do późna wieczór a potem nie wiem. Nigdy nie mam jakiegoś ciśnienia na sylwka bo sam pomysł, że wszyscy powinni się bawić, imprezować w ten konkretny dzień, mi się nie podoba – może akurat nie będę miała nastroju a tu trzeba na jakiś bal iść czy inną imprezę. Owszem pewnie będzie jakiś chillout ale normalnie, jak w jakieś luźne dni lub weekendy.

Gość gość
Brak planów, siedzenie w domu.

Gość gość
w tym roku postawilismy z chlopakiem na polskie morze. jedziemy do Ustki do http://www.hotel-lubicz.pl/ .4 dni spedzone w pieknym miejscu na ciaglym odpoczynku polaczonym z zabiegami w spa ;d

Gość gość
Ja prawdopodobnie w ciepłym domciu z mężem tylko, jestem w piątym miesiącu ciąży i daleko nam do szaleństw sylwestrowych.

Gość malgoskamowiami
My z mężem jedziemy na romantyczny yjazd do Warszawy. Kupilismy noclegi w Rialto juz bardzo dawno, bedziemy jezdzic limuzyna po Warszawie i zwiedzac ;) a dzieci z dziadkami zostaja

Gość parakaoa
My jedziemy do Rzeszowa do hotelu Ferdynand z grupką znajomych :) i już wiemy, że bedzie super zabawa

Gość gość
Nie lubię Sylwestrów,zostajemy w domu z mężem.Mam psa i kota i wolę takie towarzystwo niż pijanych i zarzyganych ludzi.Mam przykre wspomnienia z imprez sylwestrowych z czasów LO i studiów.Teraz już mi nie zależy na imprezowaniu,to mój wybór.Cudne są Sylwestry na stoku narciarskim,w tym roku brak śniegu,sztuczny się nie trzyma,bo za ciepło,więc odpuściliśmy wyjazd w góry na Wielką Raczę:-(

Siedzimy w domu, przyjdzie moja przyjaciółka z facetem i może moja siostra wpadnie.

Gość gość
Rodzinna impreza z pysznym żarełkiem i dobrymi trunkami :)

Gość gość
mogę iść do pracy bo dają bonus albo mogę siedzieć w domu. bo po co samotnie iść na miastowego sylwka?

Gość gość
a ja do kopalni soli w Wieliczce

Gość gość
Ja się wybieram na imprezę sylwestrową do http://www.creatorklub.pl/pl/ . To fajny klub, kiedyś organizowałam tam 30 urodziny. Idziemy z mężem, na pewno będziemy się dobrze bawić.

Gość gość
Wyrucham ją z buzie, w cipkę i dupę a północy napijemy się tego syfu za 200,00zł/butelka z Francji. Chyba nie spodziewała się po mnie jakiegoś romantyzmu w ten dzień. Z resztą lubi być poniewierana.

Gość grazynka99
My bylismy w Rzeszowie i nocowalismy w Ferdynandzie. Super pokaz fajerwerek byl w centrum!