Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nieregularne miesiaczki od paru dni zachcianki i sennosc mozliwa ciaza ?

Polecane posty

Gość gość

Witam.od ok pól roku mam nieregularne miesiączki teraz minęło 1,5mca i nie mam okresu.do tego wczoraj ok 23 wyslalam męża po mandarynki i kiszone ogórki.uwielbiam słodycze a w tej chwili normalnie mnie odrzuca.jak myślicie zrobić test?od poniedziałku ćwiczę z mel b nie chce sobie zaszkodzic

Gość gość
Porazka. Jakie siano w glowie. W stylu "strzyka mnie w lewym kolanie czy to ciaza pozamaciczna?"

Gość gość
Zrób test na litość boską, co wywróży Ci tu ktoś?

Gość gość
A nie możesz jeszcze poczekać i zrobic betę? Musisz wiedzieć juz bo? Bo spodnie ciążowe se juz kupisz czy jak? Ćwiczenia nie zaszkodzą w ciazy najlepiej sie połóż i lez 9m

Gość gość
nieregularne cykle czyli jak długie konkretnie -od ilu do ilu dni?

Gość gość
przyłóż pipe do monitora- ocenimy. Co za debil z autorki- już nawet komentować się nie da normalnie

Gość gośćania
wiesz co to ze masz zachcianki nic nie znaczy-ja takie mialam np w pozniejszej ciazy typu 3-4 m jezeli sie staracie to nie wkrecaj sobie objawów bo tylko bedziesz sie spinac i nie zajdziesz a to ze cwiczysz nic nie zmienia-ja cwiczylam cala ciaze -2 dni przed porodem bylam na silowni i jezeli ciaza nie jest zagrozona to mozna pozosrawac aktywnym

Gość gość
Ale wiesz, skoro ona czeka na poniedziałek by zaczac ćwiczyć to watpie by byla ogolnie aktywna. Raczej sobie chce dac krotkotrwaly wycisk X I ja w ogole nie rozumiem takich pytan. Nigdy w ciazy nie bylam a zachcianki mam non stop :P magia Dorosła kobieta a takie pytania zadaje. Zresztą, jak miesiaczka byla regularna a od pol roku nie to sie do lekarza idzie

Gość gość
smutne jest to ze staraczki same sobie wkrecaja ciaze a pozniej jeden wielki placz ze nie wyszlo:/

Gość gość
No dlatego pytałam autorkę jakie są konkretnie jej cykle. Bo zauważyłam że czasem niektóre dziewczyny myślą, że jeśli cykle mają dajmy na to 28-31 dni to już uważają że są nieregularne. A i zgadzam się, że autorka powinna iść do ginekologa.

Gość gość
Gdzie jest napisane ze czeka do poniedzialku żeby ćwiczyć?autorko ile masz lat?

Gość gość
idz do lek gin

Gość gość
Objawy, które opisałaś pojawiają się, ale zazwyczaj w późniejszym okresie. Zrób test ciążowy, tylko on da Ci jednoznaczną odpowiedź.