Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam przerwę miedzy udami i to mój kompleks a bogate kobiety robią to specjalnie

Polecane posty

Gość gość

W tym roku się dowiedziałam,ze wsrod gwiazdeczek jest moda na przerwę w udach, bo modelki ją maja, wiec tamte operacyjnie uzyskują taki efekt!szok. Dla mnie to jest brzydkie. W dzieciństwie wkladalam skarpetę w leginsy by pogrubić sobie uda :-( teraz juz przywyklam, bo jestem chuda i mam szerokie biodra, stad ta dziura...a wy? Co myślicie o kobietach z takimi nogami? Ze są anorektyczkami?

Gość gość
Mi się podoba ale mój mąż mowi, że to jest wstretne. Ja mam baaardzo delikatna, nogi mam sportowe bo bardzo dużo ćwiczę

Gość gość
A jeszcze dodam,ze mam niedowage, jakies 8kg wynika z metabolizmu. Moja mama i przyjaciolka maja normalne wagi,co za tym idzie normalne nogi i ja im zazdroszcze, a one mi mówią "daj spokój, przecież masz śliczne,chudziutkie nóżki nie wymyslaj"...myślę ze tylko mnie pocieszaja,bo komu takie patyki mogą się podobać?

Gość gość
Mnie się to podoba, dlatego męczę się dietą i ćwiczeniami. Powinnaś się cieszyć dziewczyno, chciałabyś być grubasem z obcierającymi się serdelami zamiast nóg?

Gość gość
ja tego nie lubię bo faceci jak to widzą o odrazu im się "puzzle" kojaza i ze trzeba to miejsce wypełnić ... najlepiej sobą :)

Gość gość
No wiesz? Jak maz może Ci tak mówić? Faceci są okropni...jego ptak i jajka na pewno są bardziej wstretne. On powinien Cie kochać i nie czepiać się a jeszcze być z Ciebie dumnym,ze dbasz o siebie, uprawiasz sport.a zanim uprawialas miałaś ta dziurę?

Gość gość
sorki a off top, ale znacie jakieś ćwiczenia, żeby taką przerwę sobie wyrobić?

Gość gość
9:47 ćwiczenia nic nie dadza. Ja ćwiczyłam by się tego pozbyć. A skoro nie można tego zlikwidować to pewnie nabyc tez się nie da i to jest niestety wrodzone.oczywiście serdeli bym nie chciała,ale są przecież szczupłe zgrabne dziewczyny z ladnymi przylegającymi do siebie nogami. Ja się czuję jakbym miała krzywe, iksy, ale nawet ortopeda mi mówił ze niby wszystko jest w porządku

Gość prawictwo pospolite 152
PRZERWA miedzy udami swiadczy nie o krzywych nogach tylko o tym ze laska ma szczupłe uda .. Tak trudno to zrozumieć .. Wiekszosc modelek ma przerwe miedzy udami ..

Gość gość
Prawictwo psuje kolejny topik 😭

jesli panna nie ma przerwy to znaczy ze nie jest szczupla =proste..

ta dziewczyna nie ma figury modelki , bo po nogach widac ,że ma lekkie problemy z wagą http://www.fotosik.pl/zdjecie/e47e7db89e744f99 ale i tak mi sie jej sylwetka podoba mimo pewnego nadmiaru kilogramów .. Ma kobiece ksztatły i tyle mimo solidnych ud..

Gość gość
Prawictwo jestes chorym erotomanem