Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy z uczuciami do przyjaciółki..

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie. Mam na imię Mateusz i mam 14 lat. Pewnego dnia zacząłem pisać z koleżanką z klasy, było to 2 miesiące temu. Pisaliśmy i wszystko było świetnie do pewnego czasu, kiedy się ostro zakochałem. Ona wtedy powiedziała, że nie mam u niej szans, ja byłem zbyt nachalny, częściowo sobie odpuściłem, ale jednak cały czas walczyłem o nią. Pewnego dnia chciałem z nią usiąść na lekcji, powiedziała, że nie wie, czy usiądziemy razem i kolega powiedział, że jak chce to może do mnie ona usiąść, ona usiadła no i była smutna. Pisała, że kogoś tam kocha na palcach, więc też sobie napisałem na palcach KC W.K. ... Potem wróciłem do domu, napisałem sobie jej ksywkę wraz z Sercem na bicepsie, oczywiście markerem.. Przeprosiłem ją potem, no i skończyliśmy pisać. Jako, że pisałem z jej kuzynką, to wiedziałem, że czuła się osaczona, niestety za późno. Tłumaczyłem, że chciałem dla niej dobrze. Następnego dnia przeprosiłem ją i ona powiedziała, że biorę wszystko za poważnie, Okej. Pogadalismy na 1 lekcji. Potem jak juz byla godzina gdzies okolo 12:00 to widziałem, że stała sama, podszedłem i spytałem co się stało, ona, że nic.. Dałem jej lekcje po szkole i sobie odpuściłem. Napisałem jej dlaczego z nią nie piszę, że chcę dać sobie czas, bo wiem, że smutna jest przeze mnie. Ona mi mówiła, że nie jest to przeze mnie i że nic się nie stało. Okej, Ja oczywiście też napisałem, że jednak się stało, bo jej było obojętne, czy z nią się bd przyjaźnił, czy nie. Wieczorem znów pisałem z jej kuzynką i ona napisała, że Weronika źle się czuje, czuje się osaczona, chce ze mną zerwać kontakt. Ja pod względem nerwów napisałem jej, że zrywamy kontakt, dam jej czas, sobie też, ona napisała zwyczajnie: No ok. Napisalem dlaczego, ona mowi, zebym dal se spokój i żebym nic sobie nie robił, spytałem dlaczego, skoro i tak nie bedziemy trzymac, ona mowi zebym sie ogarnal, to ok, jej kuzynka mi napisala ze jesli ja kocham to mam sie ogarnac, ogarnalem sie i napisalem do niej, ze jak cos to nie przez nia, ona mi napisala, ze nie chce byc drugi raz osaczona i nie chce sie źle czuć. Już mnie nie lubi. Zakochałem się w niej nie ze względu na wygląd, tylko ze względu na charakter... Mam prośbę, pomógłby mi ktoś jakoś z nią odzyskać kontakt? Wiem, że ona potrzebuje czasu ze 2,3 miesiące pewnie, ale bym chciał ją przeprosić i trzymać z nią kontakt jako kolega, koleżanka, albo jako przyjaciele.. Ona jak byłem w niej zakochany była zakochana w innym... Ludzie mi mówią, żebym dał sobie spokój.. A i jak napisałem jej, że muszę zapłacić za to, że ją osaczyłem to napisala, ze pokaze te smsy nauczycielom no i pokazala. Chodzimy do tej samej klasy.. Doradzi ktos? :/

Gość gość
przestań do niej pisać i się odzywać... w ogóle, a nie, że bedziesz jej pisał, że przestaniejsz pisać... po prostu przestań się odzywać, po czasie sama się pierwsza odezwie

Gość gość
wiesz ide w poniedzialek do szkoly wlasnie do pedagog tez po pomoc, ale tutaj tez bym chcial od kogos pomoc.. Tez tak wczoraj myslalem, ale wątpie, zeby sie odezwala.. Ja chcialem odezwac sie do niej dopiero po 2,3 miesiącach.. Wgl w klasie mamy wigilię i będziemy się łamać opłatkiem.. I nw, czy wlasnie sie z nia podzielic, czy ją to nie urazi, czy jak... ;x

Gość gość
wlasnie ostatnio jej napisalem, ze koncze pisac z nia i tyle, nie chcialem chamsko zrywac kontaktu z nia... ;x Jakies inne porady mialby ktos? ;)