Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domi123456

Brak okresu ciąża

Polecane posty

Gość domi123456

Witam okres spoznia mi sie 6 dzien od czasu do czasu odczuwam bol podbrzusza okolo 2 tyg demu mialam kilkudniowa biala gesta wydzieline z pochwy( było jej dużo więćej niż normalnie bywa w dni połodne) . Zaznacze ze w ubiegym miesiacu dostalam miesiaczke ok 5 dni wczesniej. Czy to mozr byc ciaza? współżyję z mężem bez zabezpieczenia. Jak myślicie to może być ciąża ? jutro zamierzam zrobic test

Gość gość
Hej, niestety nie potwierdzimy czy to ciąża czy nie. Zrób test (jeszcze dziś), tylko on potwierdzi czy to ciąża czy nie. Banalna odpowiedź, ale pewnie innej nie dostaniesz.

Gość gość
Może i banalna ale pewnie napisana w najbardziej sympatyczny sposób jaki autorka tutaj zobaczy

Gość gość
banalna nie banlna. Chodzi mi o to czy może ktoś miał takie objawy i test wyszedł pozytywnie. :) staramy się o dzidziusia i chyba bardzo chce wierzyć że to będzie TO :)

Gość gość
test, test i jeszcze raz test :) Nie ma się co nakręcać. Do apteki i rób test. Oczywiście prawdopodobieństwo, że to ciąża jest duże :)

Gość gość
watpie zeby to byłą ciąża

Koniecznie zrób test, może już coś pokaże. Chociaż mnie już się okres spóźnia 7 dzień, ale test wyszedł negatywny. Niestety na opóźnienie się okresu ma duży wpływ stres i nasza psychika, jak bardzo chcemy zajść w ciążę. Ale życzę Ci powodzenia.