Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to anoreksja?

Polecane posty

Gość gość

41 kg/167 cm

Gość prawictwo pospolite 152
tak, to anoreksja

Gość prawictwo pospolite 152
prawidlowa waga wynosi około 52 kg

Gość gość
jak wazylam 52 byłam gruba

Gość gość
to zalezy czy sie je czy nie.

Gość gość
rodzice każą mi jeść tluste rzeczy wiec chowam po kieszeniach ale nie zawsze się da

Gość gość
Ja mam 170/44, wyglądam źle ale próbuje walczyć. Idzie mi jak krew z nosa:( może razem spróbujemy ?

Gość gość
ja kiedyś byłam gruba.. pewnie :) no to co dziś zjadlas?

Gość gość
haaalo próbujemy razem

Gość gość
Tak tak juz jestem. Dziś rano zjadłam pół jajka i pół kromki chleba i herbata, pózniej obiad talerz zupy ( 2 chochle) i makaron z sosem brokulowym ( mała porcja), kilka frytek i teraz jem kawał tortu ( uwielbiam słodycze ) . A ty co dziś jadłaś ? Ile chciałabyś ważyć?

Gość gość
ehh u mnie nauczyciele interweniuja bo jestem młoda i rodzice zmuszają do jedzenia:( rano trzy jajka i pół pomidora.. na obiad była ryba w panierce, zjadlam ze środka trochę tej ryby, a ziemniaki i resztę udało mi się schować i później splukac.. plus do tego surowka z kiszonej kapusty. a na kolacje serek wiejski i kilka ziaren z bulki.. o Boże jsk ja mało zjadlam.. jutro rano zjem cała bulke:( z twarogiem i dzemem... mmm

Gość gość
właśnie idę jeść bulke..

Gość gość
zjadlam tyoe mięsa o Boże

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona polecam gej paker blog spot com gej dresiarz blog spot com

Gość gość
Ja dziś zjadłam ok pół parówki i kromka chleba plus herbata, na obiad rosół , 2 kluski i kawałek mięsa pózniej kawałek tortu. Myśle co zrobić na kolacje, a ty juz jadłaś coś ? Ile masz lat? Ja 30. A właśnie jaki jest twój cel tzn ile chcesz ważyć ?

Gość gość
Tyle że u mnie 42 kg to była normalna waga

Gość gość
A robiłaś badania? Ja zawsze ważyłam ok 50-52 kg a moja najniższa waga to 39 kg

Gość gość
ja dziś rano zjadlam pol bulki z twarogiem i dzemem na obiad kawal piersi z kurczaka gotowana marchewka i surówka z marchwi, jabłka i teraz pół bulki z twarogiem i ogorkiem... dużo?

Gość gość
mam 16 lat i każdy mi każe przytyć, nawet nauczyciele.. ale ja chce zostać taka jak jestem :(

Gość gość
co dziś zjadlas?

Gość gość
Pół bułki z ziarnami do tego jeden płat śledzia, herbata, na obiad zupa pomidorowa ( 2 chochle), kawałek mięsa , 3 ziemniaki i jeden ogórek kiszony, potem kilka cukierków michałków , kilka paluszków a teraz ciastko. Jeszcze nie wiem co na kolacje. A ty co dziś jadłaś ?

Gość gość
dzisiaj.. 6 łyżek płatków owsianych z jogurtem i cynamonem, jabłko, trochę ryżu, warzyw na patelnie i piersi smażonej na oliwie z oliwek w przyprawie.. tego ryżu to tak 25 g może tylko :( i serek wiejski z pomidorem..

Gość gość
Hej autorko jak tam dziś ? A właśnie jeszcze miałam zapytać jaki tryb życia prowadzisz?

Gość gość
dziś.. rano trzy jajka i marchewka, obiad gotowana pierś z kurczaka i warzywa na patelnie, wcześniej jabłko, a teraz twaróg z warzywami:) chce przytyć ale nie w brzuchu i to jest mój problem :(

Gość gość
dzisiaj rano owsianka, później jabłko, później udko z surówka z marchwi, pekinki, jogurtu, mniam...

Gość gość
A ja dziś placki z owsianki 2 sztuki, herbata, na obiad kasza z sosem pieczarkowym i mięsem. Wczoraj w nocy mnie na pizzę naszło upiekłam i zjadłam ;). Widzę ze ty jadasz w miarę zdrowo. Ja uwielbiam słodycze i ciastka i nie mogę sobie odmówić ;)

Gość gość
ty masz anoreksje??

Gość gość
Nie wiem jak to nazwać - mam 170 ważę 43 kg, są dni i tygodnie kiedy jem jak opisuje a są dni ze potrafię nic nie zjeść . To jakieś zaburzenia odżywiania . W ostatnim czasie mocno schudłam .

Gość gość
i udaje ci się utrzymywać te wagę jedząc słodycze? ja jak widzisz takiego bardzo swinstwa nie jem. dzisiaj rano serek wiejski i pomidor na obiad gotowane udko(oczywiście wydlubalam z niego cały tłuszcz, bo ani to smaczne ani zdrowe, a w domu mogę się ciapac::D) i surowka z pekinki marchwi jabłka.. na kolacje pewnie zjem serek znów albo twarożek.. ile najwięcej wazylas i czemu postanowiłas schudnąć? co dziś zjadlas?