Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakby ktoś was zapytał czy chcecie sie urodzic i zyc w takim swiecie jaka byłaby

Polecane posty

Gość gość

wasza decyzja?

Gość gość
ponieważ jestemm osobnikiem altruistycznym i przewaznie zanim pomyśle o sobie to mysle o innych to moja decyzja podyktowana byłaby podejrzeniami o to, że pytajacy osobnik strasznie sie tu męczy ale nie ma odwagi popelnic saobójstwa w czym chetnie bym u dopomógł

rzeczywiście , prawdziwy z ciebie altruista :D takie czasy teraz ,ze nic już nie jest nazywane prawdziwym imieniem ale bez przesady . Nie można nikomu pomóc w samobójstwie - bo jak nawet określa to nazwa jest to - " samo " Natomiast to czego tak chętnie sie podejmiesz to morderstwo albo zabójstwo .W zależności od okoliczności . Czyżby mordercy albo zabójcy byli " altruistami naszych czasów " ?:D wątpię :)

Gość gość
czy ty kooorfa nie umiesz czytac? masz podjąc decyzje. gosciu osra ci zycie a potem przyjdzie zapytac czy ci sie podoba takie zycie a ty masz podjać "decyzje" to on tu jest od zabijania. nie miewam dylematów moralnych takich jak ty. jak ktos chce mnie zabic to sie nie zastanawiam czy jak go przypadkiem zaciukam pierwszy to będe mordercą

Gość gość
druga kwestia jest taka, ze jak ci sie podoba to sie zgadzasz wg logiki tak skonstruowanego pytania na dalsze sranie na ciebie. c***j kogo obchodzi co mi sie podoba i czy chce albo nie chce zyc. najwidoczniej skoro zadaje takie pytania to sam stracił ochote na zycie.

Gość gość
to zależ od tego gdzie wczesniej byłam