Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

90 % stałych kobiecych nicków na kafe a głównie

Polecane posty

Gość gość

na forum erotycznym została założona i jest prowadzona przez gejów, transwestytów i pedałów. miłego spędzania czasu na igraszkach zyczę:D[cześć]

Gość gość
a jest jakas różnica między gejem transwestyta i pedałem homofobie?

Gość gość
nie wiem nie rozróżniam ich ale od pewnego czasu słowo pedał ponoć jest obraźliwe i mozna za jego stosowanie iiść do więżienia dlatego napisałem o gejach i transwestytach zeby nie mysleli że "pedał" to o nich:D

Gość gość
a jest jakas różnica między gejem transwestyta i pedałem homofobie? x boże, widzisz i nie grzmisz , co za gimbaza tępa tu pisze :D

Gość gość
w końcu jak napisze ogólnie wy koorfy a ktoś mi za to załozy sprawe to wyjdzie na to, ze jest kooorfą. mniejsza o wiekszosć znikam stąd na jakis czas bo sie czuje nieswojo

Gość gość
nie no myśle, ze kto jak kto ale gimbaza akurat została w tych kwestiach wyedukowana dosyć przyzwoicie. prędzej podejrzewałbym jakąs osobe starej daty, która w swojej ignorancji uważała, że kobiety i męzczyxni zasadniczo posiadają jakieś różnice

Gość gość
mozna by rzec: co bóg rozłączył człowiek niech nie zło=ącza ale chyba juz na to za póxno:D łącza sie wszyscy ze wszystkimi w jednej wielkiej komunie miłości aby nie było więcej wojen, róznic klasowych, rasowych i kulturowych. jakie to piekne i wzruszajace. world hold on!!!!! precz z religią i narodowością precz z klasami i rasami i płciami!!!!! PEACE!!!!!!

Gość gość
dodałbym do tego jeszcze precz z róznicami we wzroscie wielkości przyrodzenia i biustu, precz z róznicami ciśnienia przynoszącymi huragany, precz z różnicami kierunków poruszania sie płyt tektonicznych wywołującymi naprężenia, podwodne trzęsienia ziemi i tsunami. precz z dniem i noca, suchosicią i wilgocią precz z rekodziełem niech zyje tasma produkcyjna, jednorodnośc, standaryzacja, jednakowy poziom wszystkiego oprócz tych którzy to wszystko promują:D

Gość gość
jakby był złosliwy to bym poprosił zebyście sie ze wszystkimi podzieli haarpem, inzynieria genetyczna technologiami które wymyslili dla was inni a którzy zapewne juz nnie zyja. ale nie jestem złośliwy, jestem kooorefsko mściwy i nie bedę o nic prosił tylko to sobie wezme a z was zrobie dzifki i niewolników

Gość gość
dodam, ze homoseksualizm nie zwieksza róznorodności jak to sie zwykło go reklamowac, nie jest żadną alternatywa ani odmiennościa. de facto redukuje ilośc komponentów potrzbnych do funkcjonowania społeczeństwa do bezpłciowej masy zasilanej co jakiś czas dostawa klonów albo innych wyspecjalizowanych w trakcie produkcji osbników. taka jest idea homoseksualizmu, który jednocześnie jest jedną z metod do wdrożenia tej idei w zycie. najpierw odbiorą ludziom zdolnośc prokreacji bo jak swiat światem jeszcze osobniki tej samej płci potostwa nie miały następnie dla naszego dobra bo przecież kooorfa świat bez dzieci jest taki smutny zaczna je produkowac w sztucznych macicach. tylko o to w tym chodzi. nie ma żadnych innych powodów. kazdy pedał na tej ziemi jest ofiara wdrażania tej polityki i jej narzędziem. tylko tyle mam wam do powiedzenia i jeżeli tego nie zrozumiecie i nadal uparcie będziecie twierdzili, że odziedziczyliscie pedalstwo po rodzicach to niestety będziemy sie musieli rozstac na zawsze w niezbyt przyjemnych ale za to gwałtownych okolicznosciach