Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawie 50 000 osób przeszło ulicami Warszawy w marszu przeciwko PISowi

Polecane posty

Gość gość
ok, może być, ja najczęściej NTV. za to pełowcy ładowali akumulatory na tvn, a pisiory na tvtrwam i radiu maryśka. czasem mam wrażenie, że oni się żrą, żeby nam prawdziwe sprawy ukryć przed oczami. ale jest stara zasada, że największe tajemnice są po prostu na wierzchu, więc staram się patrzeć :)

do tv trwam pan Braun też był zapraszany. i chyba p. Michalkiewicz. widziałam coś starego na youtube ciekawe, czemu już nie są....;)

Gość gość
ha ha, ktoś napisał że konstytucja ma 20 lat, dobre. ile ma amerykańska? wolność to sprawa uniwersalna, 20 lat nic nie znaczy. ale w konstytucji np. jest ograniczenie zadłużenia. pisiory chcą się zadłużać, więc taki zapis im przeszkadza.

Gość gość
jak to dlaczego, prawda, to prawda jest tym, czego boi się KAŻDA władza, kościelna też:)

Gość gość
50tys haha dobra propaganda :D 50tys to miesci stadion narodowy a tyle ludzi ile było na tym pikniku to nei wiem czy by pół stadionu zapełniła :D

Gość gość
Włączcie teraz WIadomości TVP1 jak straszą KACZYŃSKIM manipulanci :D

Gość gość
Podajcie nicka,gdzie ten wielomilionowy AMOK można obejrzeć z helikoptera? (AMOK-Alternatywny Marsz Obrońców Koryta)

Gość gość
gdzie mówili o helikopterach?

Gość gość
właśnie pokazali ten tłumek... 50tys? buahahahahahaha :D

Gość gość
50tys to chyba we wszystkich miastach ;)

Gość gość
Ciekawe że PO która ignorowała głos społeczeństwa (setki tysięcy podpisów) przez 8 lat, teraz idzie pod sztandarami demokracji. To szczyt obłudy!

Gość gość
jasne jutro oczywiście będzie z 10 milionów? weź bo się zsikam ze śmiechu.

Gość pan byznesmen
brokeninside87 dziś do tv trwam pan Braun też był zapraszany. i chyba p. Michalkiewicz. widziałam coś starego na youtube ciekawe, czemu już nie są....;) x x Podobno KRRiT wywierała ostre naciski na Tadka, ale nie wiem czy to prawda...

Gość gość
Oglądałam ten marsz i jestem pod wrażeniem, choć ludzi mało. Trzeba przyznać, że POstkomuna i ZSL potrafią się dogadać, żeby razem walczyć o swoje koryta i szemrane interesy. Szkoda tylko niczemu niewinnych, zbałamuconych ludzi, którzy im POmagają. Na szczęście jest ich tam niewielu, większość to stare, POstkomunistyczne, opatrzone w mediach mordy

Gość gość
Gość 19.56 To nie są zbałamuceni ludzie .To są zastępy byłych ZOMOwców,ORMOwców,MO,SB, TW itd. Pomyśl ilu ludzi w Polsce jest na wypasionych resortowych emeryturach,do tego dodaj ich rodziny.To całe towarzystwo maszerowało dziś w tzw,,obronie demokracji,,

Gość gość
TW Mieczysław to właśnie stanął na czele PKP, deklu.

Gość gość
największa komuna to obecnie pis.

Gość gość
Odnośnie tematu napiszę jedno-Warszawa nie jest miarodajna wobec całej Polski i dobrze byłoby aby stan ten utrzymać. Pakowanie kasy w rozwój Warszawy to bilet w jedną stronę dla kraju. Wkrótce będziemy mieli na mapie jedno wielkie rozlewisko trzech milionów zagubionych duchowo i umysłowo ludzi i pustynie w innych miejscach. Im więcej ludzi w tym mieście tym mniej gdzie indziej. A ryzyko manipulacji POlitycZnych tą masą będzie miało tragiczne skutki. Czas postawić w końcu na zrównoważony rozwój. Czas na zmianę prawa i ochronę rodzimej przedsiębiorczości. Więcej pracy i produkcji wszędzie. Warszawa niech będzie Warszawą a nie "Warszawką ze stadem zaczadzonych słoików przeciwnym,którzy mają w doopie całą resztę bo im jest dobrze. Gdyby w Polsce istniał zrównoważony rozwój regionów to nie byłoby tego dzisiejszego teatrzyku absurdu zorganizowanego na zlecenie banków,holdingów i korporacji z udziałem słojów bez mozgowych zwojów. Pozdro dla Warszawian a nie podrabianców.

Gość gość
gość dziś czeka was wspaniały rozwój prezes już obiecał 9bez żadnej konsultacji] wybudowanie dwóch pomników i jednej tablicy upamiętniającej warszawa się rozwija

Gość gość
gość dziś Przestań pieprzyć. Idź się wyspać.

Gość gość
wolę pomniki niz 5 razy odbudowywać pedalską tęczę.

Gość gość
gość dziś a co już szykujesz się do budowy http://wiadomosci.wp.pl/gid,18037540,gpage,2,img,18037599,kat,355,title,Miesiecznica-katastrofy-prezydenckiego-samolotu-w-Smolensku,galeria.html

Gość gość
gość dziś jedno i drugie jest niepotrzebne ale tęcz jest jedna w ciągu paru lat a pomniki już budujemy po miesiącu rządów