Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Moj Facet mnie Zdradza bo jestem w Ciaży ???

Polecane posty

Gość gość

Witam !!!! Chciała bym poznac opinia pań i panów .... Jestem w 5 miesiacu 2 ciàży moj synek ma teraz 7 miesiecy moj maz pragnie mnieć doża rodzine. Bylismy bardzo szczesliwa para az zaszlam w ciaze ż 1 dzieckiem przestał kompletie byc soba mniałam wrazenie że jestesmy 2 obcych sobje ludzi. Wychodzi o Ktorej chce wraca tez a jak tylko się zapytam dlaczego nie spedza zemna i dzieckiem czasu to pyta mnie czy mam gdzie mieszkac czy kiedys mu czegos odmowil o co poproslilam ja mowie że nie wiec on mowi wiec o co Ci chodzi.... Bylam bardzo aktywnie pracujaca osoba w ciàży po przytycu kilku kilogramow nie pozwolił no wrocic na Gym , powiedzial że mam zaakceptowac Siebie taka jaka jestem teraz bo to już nie zycie panny ... Mowiac szczerze jestem załamana , zaniedbana ...kiedys byłam pełna życia teraz już nie. Synek jest taki wspaniały. Nie wim co ten moj Maz wyprawia spi w salonie oglada tv do puzna zadko rozmawiamy Je w domu 1 na tydzien I w Dzien wolny mam wrazenie że siedzi jak szpilkach co tu wymyselx zeby wyjsc ż Domu . I zasze chodzi na kawe.

Gość gość
Kiepskie prowo. Z bledami...