Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOD czyli największa antypolska mafia w histori

Polecane posty

Gość gość
Bankowiec Petru, który w wieku 39 lat ma majątek większy niż wy wszyscy x ja w wieku 28 lat mam niewiele mniej niz on :classic_cool:

Gość gość
sejm.gov.pl zapoznaj się z jego oświadczeniem majątkowym ;) Tylko na siedząco ;)

Gość gość
W takim razie kto może być obrońcą demokracji, skoro nie ci, którzy potrafią zarabiać? Ci, którzy sępią o 5 zł na jabola?

Gość gość
No i dobrze, przynajmniej wchodzi z kasą, nie będzie po nią sięgał do mojej kieszeni. Bardziej mnie martwi, że na czele PKP stanął TW Mieczysław.

Gość gość
To ,że ma pieniądze nieoznacza, że coś zmieni. On reprezentuje tych którym się powiodło. Skąd wiesz, że nie poparłby finansowej pomocy dla banków ze strony państwa?

Gość Myrevin
Oczywiście że czepianie się czyjegoś majątku, dopóki nie mamy pełnego obrazu jak go zdobył, jest bez sensu. IMHO, to żaden argument. Oczywiście duże pieniądze zawsze są podejrzane, nawet Rockeffeler twierdził że pierwszego miliona nie da się zarobić uczciwie. Ale majtek to pikuś. o Petru.. gdzies tam dzisiaj w sieci krążą zdjęcia Petru, gdzieś tam w tle na salonach. Ale iluż takim, nawet z większym majątkiem nie udało się założyć skutecznie partii politycznej. A tu nagle (PO w sondażach wpada w korkociąg ) Petru zakłada partię i nagle wszystkie media są nim zainteresowane. O_O Bardziej niż czym innym. Pisałem, mam wrażenie że za chwilę usłyszę jak Petru recenzuje najważniejsze pozycje księgarskie w Polsce. Media oszalały na punkcie tej partii. Co mi to przypomina? Początki PO. Służby stworzyły PO, służby stworzyły Nowoczesną. Oczywiście to moja subiektywna diagnoza. Nie mam na to żadnych dowodów. Itd. Itp. Ja już nie muszę przypominać ile Korwina jest w TV, czy tyle jest Kukiza? Nawet PSLu tyle nie ma.

Gość gość
18:44 prawda

Gość gość
18:44 robią nas w konia nie pierwszy raz :(

Gość gość
Polska to jednak dziwny kraj. Nie protestowali jak wyprzedawano za bezcen majątek. Nie protestowali jak podnoszono wiek emerytalny. Nie protestowali jak ukradziono ich pieniądze z OFE. Nie protestowali jak bankowcy świadomie zadłużyli oszukując milion polskich rodzin, które nigdy nie spłacą długu. Ale część poszła protestować w obronie dziadków z TK, którzy zarabiają 30-50 000 miesięcznie za to, że zbiorą się parę razy do roku, którzy to wszystko przyklepali wbrew Konstytucji. I jak może być dobrze w Polsce? Może się Polacy wreszcie obudzą?