Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sąsiedzi

Polecane posty

Gość gość

Mam prawie 3 l synka który jest bardzo grzecznym dzieckiem. Chodzi do przedszkola a co za tym idzie bardzo często choruje. Jest wtedy marudny jak każde dziecko w czasie choroby. Do tego ma bardzo duży problem ze zrobieniem kupki. Zwykle kończy się wrzask ami i pół godzinnym siedzeniem na toalecie. Krzyczy i płacze wtedy bardzo staram się go uspokajać ale wiadomo ze nie mogę mówić cicho skoro on wrzeszczy. Dzisiaj w czasie takiej akcji wpadła do nas sąsiadka co ja robię dziecku ze tak strasznie płacze bo ona się uczyć nie może a nasze dziecko całe dnie bawi się i jeździ po panelach. Masakra jak mnie zdenerwowala:/ czy wasi sąsiedzi tez są tacy czepialscy?

Gość Jedynaczka4
Nie mam takich problemów.Moja 14 miesięczna córeczka biega po mieszkaniach, tańczy ale nie wrzeszczy, bez przesady

Gość gość
W ciągu dnia mój też nie wrzeszczy bawi się ładnie normalnie problem jest tylko jak musi zrobić kupkę

Gość gość
Jak miałam w sąsiedztwie małe dziecko, to nie zwracałam uwagi na krzyki, pomimo że dużo płakało bo miało kolki. Teraz w tym mieszkaniu mieszka k****, co zaprasza różnych facetów i słychać głośny seks. To dopiero masakra. Oprócz tego ciągłe imprezy i głośna muzyka.

Gość gość
Mój mąż codziennie tam chodzi ją uciszać, ale pomimo wielogodzinnych rozmów, ona się nie zmienia. Ech, ten mój biedny misiaczek, dziś też pójdzie z nią na rozmowę:classic_cool:

Gość gość
To twój mąż ją tam ***** jak ucisza? Ale ona wielu przyjmuje i lepiej zbadaj się na hiva.

Gość gość
Nie mam takiego problemu mieszkam w swoim domu nie kisze się w komunistycznym bloku

Gość Babcia Jagna
Dawniej gdy mieszkałam w bloku też nade mną mieszkała rodzina z dziećmi i jakoś mi nie przeszkadzały płaczące dzieci w nocy.Też miałam dzieci i jeszcze nie zapomniałam jak to było. Wkurzało mnie w klatce pijaństwo i głośne ryki plebsu.Od 10 lat mieszkam w własnym domu i ereszcie mam spokój.