Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkładki podwyższanie

Polecane posty

Gość gość

Pytanie głównie kierowane do facetów. Mam 170 cm wzrostu i nie ukrywam ,że kobiety omijają mnie szerokim łukiem. Pocztałem trochę o podrywaniu(m.in. grę niela stylea) co zmieniło trochę moje podejście,od 4 miesięcy chodzę na siłkę ale dalej nie widzę żadnego zainteresowania moją osobą. Tak sobie pomyślałem żeby jeszcze z tym wzrostem pokombinować. Używał ktoś tych wkładek które dodają 5 cm ? Nie wygląda to dziwnie?

Gość gość
Wkładki podwyższające*

Gość gość
bez sensu, to tak jakbyś na obcasie chodził bo tylko pięta jest podwyższona, sztuczne i nie wygodne, chyba ze mało chodzisz w butach to ok, a po za tym to nie naturalnie wygląda jak tak stopa w bucie jest wysoko usadowiona, ktoś sie raz dwa pokapuje już lepiej kup sobie buty zimowe które mają wysoką podeszwe

Gość gość
Tak ale new rocki będą jeszcze bardziej nienaturalnie wyglądać...

Gość gość
nawet jak sobie dodasz tymi wkładkami 3-5cm to i tak nadal będziesz niskim karakanem

Gość gość
Wiem ale zawsze lepiej się będę czuł.

Gość gość
może i jesteś niski ale na pocieszenie są też niskie kobiety co możesz zrobić ? fryzurę która trochę doda Ci centymetrów ubierać się jednokolorowo od góry do dołu, unikać kontrastowych zestawień góra-dół bo to skraca sylwetkę no i ewentualnie buty na grubszej podeszwie i na Boga nigdy nie noś spodni z obniżonym lub luźnym krokiem bo to masakrycznie deformuje KAŻDĄ sylwetkę nie noś też ciuchów oversize czyli zbyt luźnych, zbyt dużych

Gość gość
Potrafię sobie dobrać ubrania czasami nawet noszę je do babci żeby przerobiła. Pieprzone geny...

Gość gość
Niskie kobiety dopiero nie chcą niskich szukaj takiej co jest twojego wzrostu lub kilka cm niższa.

Gość gość
Nic ci to nie da, ja mam 182cm i mnie też omijają :-( szukaj wśród bardzo brzydkich, albo niepełnosprawnych

Gość gość
E tam gdybym miał 180 już bym miał żonę i dziecko. Pewnie użalasz się nad sobą albo po prostu się boisz. Ja codziennie próbuje flirtować z koleżankami z firmy no ale na żartach się niestety kończy ,żadna nie pogada ze mną na poważnie. Ty kolego rusz tyłek ,wyjdź do jakiegoś klubu i zagadaj do jakichś kobitek.

Znajomy miał takie specjalne buty i nosił do nich odpowiednie spodnie. Wcale w oczy się to nie rzucało. x Mój były sempai jest niższy od Ciebie i nigdy nie zauważyłem, by dziewczyny, go unikały, wręcz przeciwnie :P. Jak sobą coś reprezentujesz, to taki wzrost w niczym nie przeszkadza :).

Gość gość
pewność siebie przede wszystkim bo nawet wysoki a zakompleksiony będzie miał problem