Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co emigranci wchodzą na polskie forum ? nie jesteście już Polakami

Polecane posty

Gość gość

dlaczego nie piszecie na forach brytyjskich, niemieckich itp ? nie chcą z wami debilami tam rozmawiac ? a moze jezyka nie znacie ? a moze nie macie nic do powiedzenia ? bo nie rozumiem, wyemigrowaliscie to asymilujcie się z miejscowymi ! dlaczego polscy emigranci są jak muzułmanie ? nie chca sie asymilowac ?! czym wy sie roznicie od jakiegos Mohameda z Syrii ? takie samie z was durnie, roznica w tym ze turlacie się jak małpy w innych cyrkach, oni w meczecie a wy w kosciolach

Gość gość
Ehh zastanawiałam się czy odpisywać na ten belkot. A kim jesteśmy jak nie Polakakami durna palo?? Człowiek wyjeżdża żeby się dorobić bo u nas się nie da. Ja i maz nic na start nie mieliśmy to udało się zaczepic w De. Wybudujemy dom, odłożymy i wracamy do swoich. To normalne, że się teskni, chce wracać ale do czego jak tak okropne warunki zgotował nam nasz kraj??? Tym się różnimy, że ciężko i uczciwie tu pracujemy a oni chcą kasę z socjalu i nie kryją się z tym. Wchodzę na polskie forum bo jestem Polka

Gość princessinthesky
Bo czasem trzeba sobie po pracy odpocząć i poczytaj coś we własnym języku.

Gość gość
Weź autorko nie p*****l głupot jak nie masz nic sensownego do powiedzenia :O Wyjeżdżamy bo chcemy poprawić swój byt, w Polsce sie nie da, a ty zazdrosna jestes czy co?:O