Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cierniem jestem dziś

szczerość i uczciwość

Polecane posty

dlaczego kobiety i mężczyźni nie potrafią szczerze rozmawiać o swoich oczekiwaniach względem drugiej osoby i nie chcą uczciwie określać się co do charakteru znajomości?

Gość gość
Prawda może boleć,więc lepiej oszczędzić cierpienia.Tym bardziej,że nie każda kobieta/mężczyzna umie przyjąć odrzucenie.

ja bym wolała usłyszeć:chcę być tylko Twoim kumplem albo chcę tylko seksu,a nie jakieś kłamstwa,podchody,dawanie nadziei a potem cisza,tak by było uczciwie,prawda?

Gość gość
dlatego,że są zdesperowani i myślą,że coś zwojują na siłę i nie wiedzą jakim gównem jest taki związek,takie różnice się przeważnie czuje tu nie trzeba mówić wiele

Gość gość
mądry człowiek wyluzowałby ze znajomością z osobą która go wkurwia w sposób przekraczający pewne granice

prawda może boleć to wymówka ludzi zakłamanych,prawdę można podać też w delikatny sposób,a takie oszukiwanie drugiego człowieka jest podłe,zazwyczaj dłużej potem boli

Gość gość
Szczerości oczekuj teraz tylko od siebie. Większość zapomniała co to słowo oznacza. Ja na początku znajomości powiedziałam że wolę prawdę, nawet tą najgorszą, ale nic z tego, brak odwagi by powiedzieć prawdę. Dowiadujesz się przypadkiem i masz wtedy ogromne uczucie rozgoryczenia, straty, czujesz się okłamywana/y. Wyświechtane słowa na podryw - lubię szczerość. Wybacz ale już przestałam w to wierzyć, liczyć na coś takiego ze strony innych.