Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czytajcie umowy zwłaszcza Plusa , koleś mi wciskał kity a ja głupia ...

Polecane posty

Gość gość

nie czytałam umowy tylko pobieżnie przejrzałam . Obniżyli mi abonament przez pierwszy rok kiedy przez kolejny będę musiała płacić 10 zł więcej , mam tylko rozmowy i smsy nielimitowane , żadnych mmsów , nawet pakiet rozmów za granicę 2 h miesięcznie miał być . Oszukują ludzi że szok , głupia byłam i dałam się nabić w butelkę . Nigdy więcej żadnych umów i abonamentów . Internet darmo przez 3 mies a dalej płatny , najgorsze jest to że kłamią byle by ktoś podpisał umowę , już teraz nie mogę wypowiedzieć jej bo musiałam zapłacić karę a w umowie wszystko pisze . Właśnie rachunek za tel mi przyszedł taki że szok , nigdy więcej .

Gość gość
Daj spokoj mamy to samo, nigdy wiecej plus. To tacy oszusci ze szok. Przez pierwsze 3 miesiace nie mielismy internetu tzn mielismy ale taki ze nie dalo sie korzystac a placic musielismy...

Gość gość
Autorka. Poszłam przedłużyć umowę bo ostatnia była w miarę , płaciłam 40 zł miesięcznie + internet , a teraz wzięłam na abonament i mi gości kity wciskał że tylko niecałe 20 zł więcej a internet za darmo , mmsy i rozmowy , smsy bez limitu do wszystkich sieci i jeszcze 2 h rozmów co miesiąc za granicę . Pierwsza faktura ok a ta 200 zł , smsy i rozmowy mam tylko za 59 zł a internet za 10 zł miesięcznie . S*******n zaniżył mi pierwszy rok gdzie powinnam płacić 69 zł żebym podpisała umowę a w umowie mam odwrotnie że pierwszy rok 69 a potem 59 zł , reszte szlak trafił , mnie podkusiło żeby tam iść .

Gość gość
Zawsze masz 14 dni na rezygnację z umów usług telekomunikacyjnych!

Gość gość
ja też zawiodlam się w plusie, ze nie ma darmowych mms, resztę mam bez limitu

Gość gośćania
dlatego ciagle mam na karte i nigdy nie wcisne sobie abonamentu

Gość gość
Ja nie wiem skad wy macie te problemu. Ja jestem w plusie od 1999 roku j problemow zero. Mam darmowe rozmowy,smsy i mms i internet w tel. Mam tez iplusa,tez bez problemow.

Gość gość
Jeśli w umowie wg Ciebie "pisze", to nic dziwnego, że brakło Ci którejś klepki, żeby przeczytać, co podpisujesz. Zapamiętaj: w umowie /na papierze /w książce JEST NAPISANE!!! Btw, masz nauczkę. Inteligentny człowiek najpierw czyta że zrozumieniem, a nie podpisuje każdy papier, który mu pod rękę podłożą. Dziś się obudziłaś? Nie wiesz, że na świecie są różnego typu oszuści wszędzie dookoła?