Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobam się tak wielu facetom i zarywają

Polecane posty

Gość gość

a mimo to jestem sama od 5 lat. Mam 23 lata. Wiecie jaki jest powód? pewnie nie trafienie na kogoś 'swojego' + ponoć 'robię wrażenie niezależnej i upartej'. Nosz kurczę :P. Pewnie tak jest, ale też nie jest tak, że na siłę się rzucam coś udowadniać, bo niczego nie udaję. I wbrew pozorom nie jestem pozbawiona inteligencji emocjonalnej i pozwalam nieraz facetowi zrobić coś dla mnie, nie wyrywam się z inicjatywą. Ale pewnie kasuję to tymi momentami, kiedy w inicjatywie jestem i okazuję to zbyt stanowczo :P. Mój ojciec to wprost powiedział, że mój przyszły facet będzie miał ze mną przewalone. A ja myślę, że nie, jeśli się dobrze dobierzemy, bo nie jestem typem fochastej suki, potrafię przeprowadzić merytoryczną kłótnię, a nie bezcelowo przerzucać się oskarżeniami, ale też bronić siebie, jeśli ktoś nadepnie mi na odcisk. Wymagam więc szacunku, w zamian daję to samo.

Gość gość
I nie jestem zadufana w sobie. Kiedyś to powodzenie nawet ciut mnie dziwiło, jednak potem się przyzwyczaiłam. Widać coś tam w sobie mam, co ich przyciąga. Nie, nie wielki biust ;) (mam średni) czy boska figura. Te mam przeciętne, w mojej opinii. Może twarz? ale ta też nie jest przepiękna. Nieważne - nie będę budować poczucia własnej wartości na wyglądzie.

Gość gość
no i co z tego?

Gość gość
a ja włascwie to niewiem czy się podoba czy nie... nie informacji (słowne- werbalne i niewerbalnej) na ten temat

Gość gość
* nie mam informacji

Gość gość
Mówisz o kimś konkretnym? ;)

Gość gość
gość dziś czy mówisz o kimś konkretnym? nie ... aa że spędzam wieczór samotie to domniemy wam że raczej nie podobam się

Gość lolita u jego stop
Ale po .uj tutaj piszesz to wszystko? Myslisz, ze kogos obchodzi ta historyjka? Piszesz o sobie jak zadufany pawian z czerwona dupa. Spadaj na szczaw.