Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młode ciałka

Polecane posty

Gość 45latka
40 latka marzaca o nastolatkach jest śmieszna. Co jest fajnego w seksie z kims w wieku syna?Nie mam nic przeciwko różnicy wieku,nawet 10 letniej..ale...W łóżku chce się mieć mężczyznę, a nie chłopca.

Dokładnie :) 10 lat różnicy ok nie jest źle ale osobiście dla mnie już mało komfortowe. Lepsza 0-5. Chociaż na jeden raz to może być i większa.

Gość gość
Do 40 mi jeszcze sporo brakuje. I póki mi jeszcze sporo brakuje, dlatego chciałabym w takiej relacji się znaleźć. I nie mówię o różnicy wieku 20+, a 10-15 lat. Mimo, iż nie jest to jakaś znowu wielka różnica to jednak jest i sam ten fakt mnie pociąga a z drugiej strony powoduje jednak pewien opór. Z 16latkami też nie mam zamiaru uprawiać seksu, niech chłopak jednak ma pełnoletność już chwilę za sobą.

Gość 45latka
Ja już spróbowałam bardzo dużej różnicy wieku, więc raczej nic mnie nie zdziwi.Jednak nie był to nastolatek.

Jak Tobie sporo brakuje do 40 to raczej znalezienie 20 latka do łóżka wielkim problemem być nie powinno, pod warunkiem oczywiście że jesteś atrakcyjna

Gość 45latka
Kobieta atrakcyjna w żadnym wieku ,nie ma takiego problemu

Gość gośćSamiec
Drogie Panie na tym forum wystarczy rzucić hasło i zaraz będziecie mieć nastu chęrnych przesiew szybki na prv i po sprawie;)

Gość gość
Aleś Ty głupia i pusta Paula i nawet czytać ze zrozumieniem nie umiesz :-(

Gość gość
Nastolatki i stare baby. Nie wiadomo kto głupszy

Gość gość
Najpierw naucz się pisać Paula, ciemnoto. Walisz takie orty jak nastolatka. Poziom inteligencji dla smarkacza w sam raz :-D

Gość gość
Napisałam już na początku, że problemem nie jest znalezienie, bo wiem, że się potrafię takim chłopaczkom podobać. Inaczej jednak wygląda się w świetnie dopasowanym garniturku i szpilkach i w makijażu a inaczej będzie wyglądać się po rozebraniu się do naga i bez makijażu. Pamiętam swoje idealne ciało gdy miałam 18-20 lat, i cóż, mimo, iż o siebie dbam wyglądać tak już nie będę, a na operacje plastyczne nie zamierzam się decydować. A chłopakom marzy się bzykanie 40latek z ciałami 20latek i stąd gdzieś tam moje kompleksy w tym temacie.

Gość gość
Krótko i na temat dlakujawianki@gmail.com Przed 30 M

Gość 45latka
Myślę, że trochę przesadzasz. 40 lat ,to nie starość jeszcze. 20 latki maja celulit,nadwagę, rozstepy.Musisz spotkać kogoś, dla kogo będziesz nie tylko "ciałem".

Gość gość
Paula tepaku ty spadaj się brandzlowac przy zdjęciu Bibera :-D

Gość gość
Z niejedną kobietą 30-45 miałem układ, spora część 20 kilkulatek i nastek może zazdrościć tym kobietom figury seksapilu i przedewszystkim umiejętności i zaangażowania. Taka prawda

Gość gość
No właśnie i tu się robi problem. Bo znaleźć kogoś na jednorazowy numerek nie jest żadnym problemem. Gorzej jest, jeśli chce się jakieś trwalszej relacji, i nie piszę tu ani o związku ani o miłości. Nie interesują mnie jednorazowe przygody, a taką relację trzeba na czymś oprzeć. Dogadać się swobodnie nie jest łatwo, różnice w wyglądzie również się znajdą. Może faktycznie takie relacje nie mają racji bytu.

Gość 45latka
Nie pisz , takich rzeczy ,bo zaraz Cię tu napadna:-)

Gość gośćLucile
Dla kujawianki skąd jestes?

Gość 45latka
To było do gościa, który tak ładnie napisał o dojrzałych kobietach.

Tu nie chodzi o wiek a o atrakcyjny, młody wygląd.sama poznałam faceta o tak młodym wygodzie że myślałam, że ma 19 lat do max 22.wysoki, ładne gładkie ciałko, gęste włosy, bardzo ładna młodzieńcza twarz. W szoku byłam jak się okazało że ma 27.dodam że to nie był polak. U nas w Pl kobiety potrafią długo wyglądać atrakcyjnie,gorzej z panami. Często już widać to przy + 25.zaczynają łysiec, rosną im brzuchy.moi rówieśnicy wyglądają czasem na sporo starszych ode mnie.

Gość gość
Jasna sprawa że nie można opierać się na samym bezdusznym numerku na raz bo to sensu niema, relacja przyjacielska z beztroskim i niezobowiązującym seksem poparta prawdziwą nicią sympatii to jest układ na który można iść. A niedoskonałości i różnice w ciele równiedobrze mogą być między rówieśnikami Jestem z wlkp Lucille

Gość gośćLucile
Spytalam, bo Twoj mail mnie zaciekawil. Jestem z Kujaw :-)

Gość gość
Widzisz, po sąsiedzku :)

Gość gość
1352 Tyle, że to chyba podejście typowo kobiece. Faceci raczej tak do tego nie podchodzą.