Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młode ciałka

Polecane posty

Gość lawlieeet
15:02. Moja nazwa brzmi Lawlieeet a nie Lawi cos tam :) ty sie zachowujesz jak dziecko :)

Gość gość
40 latki maja obwisle cyce i zmarszczki predzej zwymiotuje niz tkne kijem :(

Gość lawlieeet
Moj poziom wypowiedz jest bardzo dobry ;) Ale przy niektorych osobach wole zachowac dystans i wypowiadac sie na ich poziome :) Poszukaj sobie znajomych zamiast czepiac sie innych i byle szajs :)

Gość gość
Poszukaj sobie kogos w swoim wieku na mlode cialko trzeba sobie zapracowac.

Gość gość
Drodzy młodzi chłopcy, nie wiem dlaczego ubzduraliście sobie, że my, kobiety a niech już wam będzie +/-40 szukamy tutaj chętnych na seks chłopców. Nie, nie szukamy tutaj. Przynajmniej ja nie szukam. Założeniem była dyskusja, czy taka relacja ma rację bytu, a nie szukanie tych relacji.

Gość gość
Lawiiszajs a mamusia wie się,że p*************z się z 22 latkiem?nieźle Cię wychowała, na młodociana qurew..:-D

Gość gość
Na temat dostały się nastolatki więc czas się wycofać;) pozdrawiam moje rozmówczynie:) sąsiadko miłej niedzieli:D Mój namiar jest więc można ze mną zamienić słowo gdyby jakaś kobieta jednak tego chciała

Gość gość
15:08- z******ty tekst lawliet slodziutka :)

Gość gość
kto napisał, że dziś trolli brak? :O uderz w stół...

Gość gość
Witajcie mam 22 lata jesteś stabilny emocjonalnie dojrzały i niebieskim studentem ale prowadzę swoją firmę chętnie poznam kobietę dużo starsza od siebie by spędzać razem mile chwilę i długi ostry sex ;) mam wiecznie sztywnego i dzikie pomysły w głowie ;) kobietki w moim wieku albo młodsze nie potrafią zbudować takich emocji napięcia sexualnego a mechaniczny sex to nuda chętnie nawet porozmawiam z kobietą starsza wymienię doświadczenia z dnia codziennego wysłucham problemów przedstawię swoje ;)

Gość lawlieeet
Moi rodzice wiedza wszystko o moim zwiazku. I nie uprawialam jeszcze seksu ze swoim chlopakiem :) Zazdroscisz mi milosci i tego ze mam mnostwo przyjaciol czy co? Bo to mi wyglada na zazdrosc :) A moj chlopak jest cudowny i moja rodzina go zna.

Gość gość
czego chcecie od lawliet? wydaje sie byc sympatyczna i odpowiada na wasze wulgaryzmy abrdzo inteligentnie to wy przy niej wychodzicie na q***y a ona was robi w konia jak sie da idiotki ;) trzymaj sie Law! :)

Gość gośćLucile
No i było milo i się skończyło, jak zwykle tutaj.

Gość gość
nie było mnie 3 h a taka dyskusja:)

Nie czepiam się jej, to ona wyskoczyła tu z jakąś krytyka, o którą nikt jej nie prosił.temat założyła dojrzała kobieta to po co wypowiada się tu za przeproszeniem jakaś siksa? Koleżanko Ty też kiedyś będziesz starsza a w końcu stara, to dotyczy wszystkich więc naucz się szacunku.młodość wiecznie nie trwa a poglądy zmienia Ci się jeszcze sto razy.

Gość gość
Lawi..córka dziffffki i alfonsa. Stawia pierwsze kroki w zawodzie mamy :-D

Gość gość
Jest tu jakaś normalna kobieta która chce porozmawiać normalnie lub pofantazjowac z młodszym dojrzałym chłopakiem? Może zostawię maila i poczekam na kontakt każda rozmowa może być ciekawa byle była szczera ;) Pawel_mlynek@o2.pl

Gość gość11122
jeśli była by jakaś Pani zainteresowana młodym któremu nie chodzi byle by zaliczyć to zapraszam na prv

Gość gość11122
Podaje pocztę grzesiek.9601@wp.pl czekam:)

Gość gość
oj tam, olejcie smarkatą, która nie może przeboleć, że jej koledzy wolą poużywać na mamuśkach niż ujeżdżać kłodę albo czekać w nieskończoność, aż taka łaskawie mu pozwoli

Gość gość
Moze dojrzale nie maja tak jedrnego Ciala jak mlode dziewczyny ale są równie bardzo seksowne dla nas młodych. Podnieca nas ich doświadczenie jak i wlasnie to niby gorsze ciało. Wiec drogie kobiety jak macie fantazje z młody to czemu mieli byście tego nie spróbować. Młody zdaje sobie sprawę z tego iż wasze piersi mogą być obwisle czy możecie miec zmarszczki ale mimo tego dla niego jesteście nadal seksownymi kobietami

Gość gośćuu
No toś się kiepie pogrążył tym pocieszaniem xD

Gość bella   86
15:59 żenada :(

Gość gość
Hahahaha...debil ,pociesz mamę.

Gość gość11122
Haha to żeś gościu pocieszyl nasze drogie kobiety:)

Gość gość11122
Bella a Ciebie co tu sprowadza??:)

Gość gośćdlaBelli
Mmmm Bella...tęskniłem za Tobą...na samą myśl o tym jaka jesteś gorąca i zwariowana jestem taki wielki i twardy

Gość bella   86
Wypowiedź tego idioty zachęciła mnie do napisania, ale spokojnie nie będę się nikomu wp*****lać w temat, żegnam.

Gość gośćdlaBelli
Bella zostań