Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młode ciałka

Polecane posty

Gość gość
dlaczego wypowiadja sie tu frustratki ktore potrafia wyzywac mlodsze od siebie dziewczyny tylko po to aby sie dowartosciowac? ta lawliet widac ze inteligetntna a wy jestescie tepe ze urazily was slowa mlodej dziewczyny widac ze zazdroscicie to zalosne aha i ja jako facet wolalbym mlodsza niz stara i brzdyka jestescie tak zazdrosne ze ktoregos dnia zadlawicie sie ta zazdroscia nawet nie bede tego komentowal a lawliet wam niczego nei zrobila kazdy glupi widzi ze nic zlego nie napisala a wy macie wonty dlatego ze ona ma chopaka i jest od was mlodsza madrzejsza i na pewno ladniejsza. po sekundzie czytania tego tematu juz widze jak zalosne sa kobyly po 40-stce potrafia nawet skakac do gardel dziewczynom w wieuku ich corek to tak jak zazdroscic wlasnej corce :D

Gość alehandro23lata
Hhahaahah tez to czytam i umieram ze smiechu :D Kto sie przylaczy? :D

Haha Ty za to za mądry nie jesteś. Wróć do szkoły podstawowej, bo zapomniałeś o istnieniu interpunkcji, nie wspomnę o innych rzeczach.

Gość gość
ja jestem kobieta 37 lat i wstyd mi za niektore kobiety w moim wieku ja rowniez wybralabym mlodszego i takze skusilabym sie na taki romans ale rozumiem ze dla niektorych to moze byc obrzydliwe i szanuje osoby ktore tak uwazaja nie wiem dlaczego niektore moje rowiesniczki to takie ameby ze jada nawet po dziewczynach w wieku swoich corek kazdy z nas jest czlowiekiem i kazdy ma sie prawo wypowiedziec :)

Gość gość
tamari- a ty znajdz sobie jakies hobby i znajomych zazdrosna babochlopczyco :) nikomu nie imponujesz....

Gość gość
Tamari- to prawda. Ja tez mam prawie 40 lat a nigdy w zyciu nie zachowalabym sie wobec nikogo tak jak ty. Ja nie wiem jak mozna byc tak pelna nienawisci.

Gość lawlieeet
Moi kochani, nie musicie mnie bronic przed zadna osoba ktora nie jest mnie warta, ja mam super przyjaciol, wspanialego chlopaka, kochajaca rodzine , zainteresowania i ambicje, dlaczego wiec miala bym sie przejac osoba o tak niskim poziomie inteligencji jak osoba ktora do wszystkiego podchodzi zupelnie bez dystansu? Ja ten dystans mam, zwlaszcza do kafe, na ktore wchodze w sumie posmiac sie z takich osob jak te ktore mnie hejtuja, z osob bez zainteresowan, samotnych i znudzonych zyciem, ktore interesuja sie mna bardziej niz soba. :D

Gość gość
dobra konczymy juz ten temat o mlodszych dziewczynach itd rozmawiajmy o tym romansie kto chetny niech sie zglasza i juz bez spin

Gość bernatedeta99
16:56- Boze, wiecej takich osob jak Ty, na dystansie, madrych,wesolych......Jestes super, nie zmieniaj sie, kochana Lawi. :)

Gość blondwlosy24ll
Kto z Krakowa?

Haha o jakiej nienawiści Ty piszesz? to głupie forum i nikogo nie obraziłam pierwsza. A, że ten ktoś nie umie poprawnie się wyslowic to fakt.zresztą poziom wypowiedzi tutaj sprawia że czuję się jakbym pisała z gimnazjalistami :) jakieś teksty o hobby, nienawiści, zazdrości czy byciu babochlopem, litości chyba ktoś za dużo życia spędza na forach internetowych :) szkoda mi czasu na dalszą polemikę, więc żegnam

Gość gość
nie ma to jak kretynka, która sama sobie odpowiada, i to jeszcze w temacie, o którym bladego pojęcia nie ma :O żal...

Gość gość
tamari to ty sie osmieszasz przed mlodsza o jakies 20 lat dziewczyna ona nie napisala ci niczego zlego nie gledz bez sensu

Gość blondwlosy24ll
Kto z KRAKOWA???????????

Gość gość
17:01 - ej a jak ktos ma schizofremie i raz jest tamari potem ktos inny potem znowu ktos inny i sam sie ze soba kloci a potem sobie w klotni odpowiada? :D

Gość gość
Zaglądam jak się potoczył temat i widzę że dobrze zrobiłem ulatniając się;) Dlakujawianki@gmail.com

Gość gość
Niestety na f8 nie da się dłużej normalnie porozmawiać. A szkoda.

Gość gość
Ten dla kujawianki to jakiś desperat. W prawie każdym temacie widzę jego mail. Do tego zawsze pisze że jest zbyt yntelygentny na rozmowę tutaj z innymi osobaami z kafe. To chyba jego sposób na to żeby ktoś na tego maila napisał. Gownojad :D

A skąd wiesz ile mam lat że wiesz o ile ona jest młodsza haha Też podobieństwo i niski poziom tych wypowiedzi nasuwa mi wniosek że ktoś gada sam ze sobą :)

Gość gość
Mnie podniecają starsze odejmie kobiety, może jest jakaś chętna pogadać tylko we dwójkę

Gość gość
A dzis ktos cos

Gość gość
dzieci dziś w szkołach, to można pogadać ;)

Gość Mężatka39lat
Jako mężatka mogę sobie tylko pofantazjować o młodym męskim ciele, codziennie sztywniejącym penisie i jajach pełnych gęstej spermy :(

Gość gość
Starsze Kobiety mają ochotę na młodych chłopaków a my mamy wielką ochotę spotkać sie z doswiadczona i starszą Kobietą więc nie rozumiem dlaczego ciezko w realu jest znaleźć taka Pania ?

Gość gość
bo kobiety niestety są bardzo niezdecydowane :) jest na zasadzie chciała bym a boje się :) no ale niestety

Gość gość
Ja bym chciała, ale nie wiem gdzie takiego chłopaczka szukać. Przez internet nie chcę.

Gość gość
a skąd jesteś ? i czemu nie przez internet?

Gość gość
Z Wlkp. Bo facetów wolę poznawać w realu. Przez net jest zbyt mechanicznie, a ja lubię flirtować i uwodzić.

Gość gość
szkoda że nie za Wawy lub okolic:) mailowo też można flirtować albo kamerka:) a potem można sie spotkać:)