Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 17 lat i nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

jak wyżej, i w dodatku nie jestem przystojny wiec nie podobam się dziewczynom, czasami jest tak ze wielu moich znajomych miało już po kilka dziewczyn a ja wcale a mówiąc szczerze chciałbym mieć dziewczynę tak żeby sobie pogadać, pójść do parku pospacerować trzymając się za ręce, po przytulać i itd

Gość taki jeden facet 31
17 to jeszcze niema tragedii ,ale skoro Cie to boli to zacznij pracować nad sobą. Pomyśl jakie są Twoje mocne atuty i je wzmacniaj. Bycie przystojnym żeby mieć dziewczyne nie jest wymagane. Ważniejsza jest pewność siebie i wygadanie

Gość gość
Dodam, że inicjację seksualną mam już za sobą. Byłem dziewczyną kilku chłopaków z klasy i mówili, że dobrze sobie radzę. Ponoć nie haczę zębami. Ale chciałbym czasem znaleźć się po drugiej stronie:classic_cool:

Gość gość
atuty? ale jakie atuty a ty gość chyba jaja sobie robisz z tym swoim wpisem o zahaczaniu zębami ;D

Gość gość
Napiszę Tobie tak - u mnie byłbyś na starcie przegrany - mam 18 lat. Jeśli ,że tak powiem uderzasz do lasek , które nawet nie są twoją "miłością" po czym przeżywasz z nimi swój pierwszy raz to widać jak jesteś zdesperowany. JA OSOBIŚCIE TAKIMI FACETAMI GARDZE i tacy zazwyczaj porządnej laski nie znajdą ale cóż ;) 17 lat to mlody wiek i sorry ale mógłbyś poporacować nad sobą jeśli chcesz choć pierwszą lepszą zgarnąć ;) pozdrawiam :)

Gość gość
Nie uderzam do tak zwanych lasek nie nazywam tez dziewczyn - d****i czy jakimiś innymi określeniami bo uważam to za niefajne bo chyba nie lubią jak tak się o nich mówi nie chodzę po dyskotekach czy podobnych miejscach albo może dać sobie spokój i zająć się hobby? czasami czuje się taki gorszy gdy inni kumple mówią ile to już dziewczyn mieli i chwalą się swymi podbojami a ja sobie milcze i słucham :P