Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozkraczone polki

Polki puszczają się strasznie za granicą

Polecane posty

Gość rozkraczone polki

chcą być nowoczesne i puszczają szpary na dzień dobry każdemu arabowi, nigrowi czy ciapatamu, fujjjjj, co za szmaty, wtyd jak cholera

Gość gość
Jakos nie zauwazylem, mam profil na portalu randkowych i pisze do nich to kazda chce ksiecia na bialym koniu a nie chca sie bzykac .

Gość gość
My też chcemy zaliczać frajerów. Skończyły się czasy, kiedy to my byłyśmy zabawkami, Teraz to wy jesteście przedmiotami do wykorzystania

Gość John Denver
udawaj obcokrajowca to szpare puszczą od ręki

Gość gość
To ty chyba Angielek nie spotkales :D po pijaku przespia się z każdym chyba oprócz właśnie Polakow i innych brudasow ze wschodniej Europy...

Gość gość
Angielki to on widział..w piekarni:-P

Gość gość
Wuefista zaklada tematy, pewnie jego zoneczka sie z kolorowym bzykala

Gość gość
przecież to nie z mydła, to sie nie zmydli ;-)

Gość gość
bo czarne dzieci nie muszą się opalać, same plusy

Gość gość
oj tam, ma bol dupska ze zadna z nim nie chciala splodzic rozowego prosiaczka z lbem jak ksiezyc w pelni, dzieciak bylby lysy od urodzenia az do usranej smierci...

Gość gość
gość 2015.12.12 My też chcemy zaliczać frajerów. Skończyły się czasy, kiedy to my byłyśmy zabawkami, Teraz to wy jesteście przedmiotami do wykorzystania Ghhhhhhhhhh Glupszego postu nie czytałem. To jak twoja córkę będzie walić tabun facetów, tez będziesz dumna, ze córeczka zalicza? Przyznaj sie lepiej, ze waliła cie horda facetów. Tylko zdziry mogą pisać takie brednie. Poza tym kto by chciał walić polskie emigrantki. Przecież to przerochane przez ciapoli szmaciska. Cała Europa wie, ze to obok Litwinek największe kurfiszony. Niech gniją w uka ściery przebrzydle. Tfuuuuu

Gość gość
Weź mi tu nie uzywaj córki jako argumentu bo to śmieszne jest. Ja dzieci nie mam, jestem młoda i co prawda miałam tylko 2och partnerów ale jak będę chciała to będę miała więcej. Z tego co widzę to faceci zachowują się jak rasowe d***** wiec najpierw spójrz na siebie a potem szczekaj na innych. No chyba ze wlasnie żadna się z toba przespać nie chce i zazdroscisz...

Gość gość
Swego czasu, to takie jak ty waliło sie na potegę. Pamietam jak z kumplem z Portugalii wyrywaliśmy Polczyny na Portugalca. Jesteście najgłupsze zdziry w Europie. Tylko Litwinki i Ukrainki wam dorównują. Wystarczy wejść na YouTube i poczytać komentarze pod filmikami. Śmieje sie z was cała Europa. Tylko wstyd Polsce szmaty przynosicie.

Gość gość
Racja, puszczaja sie jak stare doswiadczone kurffy, tyle ze za darmo, cmoktaja ogory kazdemu pennerowi.

Gość gość
Zdefiniuj "puszczanie się" ;) jeśli masz problem ze wolne Polki maja seks z kim im się podoba to masz cos z mózgiem lub za malo seksu z powodu mikropenisa lub nie wyjściowej mordy. A jeśli chodzi ci o zdradę to panowie w tym przodują i są w takim szoku ze panie tez mogą ze po prostu zazdrość bierze...

Gość gość
Po prostu lubicie ciagnąć ciapate pęto szmaty, taka jest prawda.

Gość gość
Mów za siebie ;)

Gość gość
To ty chyba Angielek nie spotkales smiech.gif po pijaku przespia się z każdym chyba oprócz właśnie Polakow i innych brudasow ze wschodniej Europy... Mają rację. Sama odrzucam tych z Europy Wschodniej, brudasów z Pakistanu, Południowej Azji, gapicie się na kobiety jak małpy i tez macie taki chód hahahaha

Gość legendarne puszczalstwo polek
Wyzwolona, wolna, nowoczesna kobieta to nowe eufemizmy znaczące puszczalska kur/wa, piękny postęp naszych dam na zachodzie.

Gość gość
Polacy maja krzywe ryje

Gość gość
i male fiuty, czarni maja wieksze

Gość gość
Polacy to sa ogolnie w wiekszosci brzydcy, ale za to ego maja takie, ze glowa mala. I zal wam dupska brudsy sciska, ze wolimy obcokrajowcow. Widac po tych wyzwiskach na wiekszosci tematow. Sfrustrowane psy...

Gość gość
Wole być brzydki niż robić za najglupsza świnie w Europie, która walą nawet Timory.

Gość gość
Wolisz być brzydki? Taa jasne. A co masz innego mówić jak twojej mordzie juz nic nie pomoże? A tak w ogóle to tylko jeden polaczek tutaj wyzywa. Jeden dzień go nie było i była totalna cisza na forum. Teraz ma jazdę i podbija sobie sam tematy ;)

Gość gość
Świnio rochalbym ci aż byś kwiczala.

Gość gość
Opowiem Wam taka historie, prawdziwa historie. Poznalam Polaka. Spedzilam z nim jeden dzien, poszlismy na kawe i do kina. Potem usilnie mnie chcial zaprowadzic do swojego mieszkania (albo pokoju, nie wiem dokladnie). Kiedy stanowczo odmowilam zaczely sie wyzwiska : no, z arabem czy innym takim to bys poszla. Polacy tutaj lubia sie puszczac mimo iz maja zony w Polsce albo nawet na miejscu. Czesto szukaja okazji na numerek na boku. Nie wiem czy Polki sa latwe. Czy ja jestem latwa? Nie wiem, nikt na mnie nie leci wiec nigdy sie nie dowiem;-) buhahahahahaha

Gość gość
Do pokoju pewnie ;) ja nigdy nie spotykalam się z Polakami ale poznalam kilku i juz podczas pierwszej rozmowy myśleli że maja zagwarantowaną randkę ze mną. To, że dziewczyna z wami rozmawia nie znaczy ze was lubi! Taka mała mentalna notka. W większości przypadków nudziłam się podczas tych rozmów strasznie, sluchałalam listy wszystkich przebytych chorób i narzekania na życie hehe juz nie mowie o tym, że panowie wygląd mieli 3/10 i nawet tego nie nadrabiali humorem czy charakterem. Wręcz przeciwnie...

Gość 12lat_w_Uk
Owszem angielki sie puszczają ale za darmo i nie z każdym tylko z tym facetem który jej sie podoba a nie za parę funtów i z byle kim jak polki.Angielka da przystojniakowi i nie interesuje jej jakiej on jest narodowości byleby jej sie fizycznie podobał bo niestety ale ich rodacy (anglicy) do przystojnych nie należą.

Gość gość
To jakie ty Polki zznasz ze śpią z kimś kto im się nie podoba i jeszcze za kasę??