Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W końcu ja

A od czego ciebie mam?

Polecane posty

Gość W końcu ja

Kłótnia z mężem: od zawsze (czyli dwa lata małżeństwa)on sprzątal łazienkę dzieloną z jego bratem i jego konkubina- jeden dom. Ja sprzątam naszą cześć domu, zajmuję się dzieckiem. Mąż w domu zajmował się TYLKO tym. Dzisiaj miał położyć spać dziecko, więc stwierdził, że on łazienki nie będzie sprzątal, bo albo usypia dziecko, albo sprząta. Chciał, żebym ja to zrobiła. A ja zwyczajnie brzydze się sikow innych ludzi ( brata) dookoła kibla. Na moje argumenty stwierdził dosłownie "OD CZEGO CIEBIE MAM." Powiedziałam, że na pewno nie od sprzatania kibla. Przestał ze mną rozmawiać i pewnie tak będzie jeszcze przez pół roku. Dziwak nie miłosierny...

Gość gość
Autorka: dopiero teraz, po przeczytaniu, stwierdzam, że normalnie zalatuje tu patologią :-) Śmiać się, czy płakać...

Gość gość
A dlaczego brat lub konkubina nigdy nie sprzatają tego nieszczęsnego sracza?

Gość gość
Sprzątają co drugi tydzień.

Gość gość
Skoro korzystasz z toalety to również twoim obowiązkiem jest ja sprzątać. A może po tobie tez ktoś się brzydzi sprzątać ale z poczucia przyzwoitości to robi? Wielką hrabianka się znalazła.

Gość gość
To równie dobrze można powiedzieć, że mąż ma sprzątać cała resztę domu, bo z niej korzysta. Nie robi tego, więc dlaczego ja mam sprzątać łazienkę?