Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym być pełna energii jak ekstrawertycy, a jestem melancholiczką :(

Polecane posty

Gość gość

bardzo duzo mysle, o wszystkim, mam ciagle nabita głowe bezsensownymi głupotami, ciagle analizuje to co mowie, co mowią inni, co o mnie myslą, jestem powolna, flegmatyczna, czesto apatyczna, zamknieta w sobie, niesmiala, cicha, spokojna...nigdy nie bylam zbyt lubiana :O chcialabym byc ciagle na speedzie, pobudzona, gadatliwa, aktywna, roześmiana... taki stan uzyskuje jedynie po alkoholu (jestem podpita, ale chodze prosto ulicą i nie widac ze jestem nawalona) i po dopalaczach ale tego nie bede brala codziennie, a alkohol = alkoholizm po pewnym czasie :O jestem załamana

Gość gość
Myślę, że Twoim głównym powodem jest to, że nie akceptujesz siebie. Twój charakter jest inny niż ekstrawertyków, ale to wcale nie znaczy, że gorszy. Po prostu jest inny.

Gość gość
zaczyna mnie już irytować ta gówniara - albo wchodzi na tematy ludzi z problemami emocjoanlnymi albo sama zakłada tematy w których p******i o braniu dopalaczy sugerując, że każda cicha czy nieśmiała osoba to ćpun.

Gość gość
Ja też mam ten sam problem, co Ty, Autorko. Całe życie byłam odrzucana przez ludzi, bo nie byłam przebojowa, co się głównie liczy:(

Gość gość
ja tez tak mam i to mnie dosłownie zabija, w liceum zostałam ostatecznie zepchnięta na boczny tor, nie bylam przebojowa, pewna siebie, nie imprezowalam, bylam i jestem cicha, niesmiala, spokojna, domatorka, nie mam zadnej przyjaciolki a znajomych moge policzyc na palcach jednej reki Tacy ludzie jak my mają ciezko w zyciu, teraz trzeba umiec szczekać ryjem jak ta posłanka Pawłowicz, takich ludzi zauwazają, faceci tez nie lubią szarych myszek ktore nie lubią alkoholu, imprez, lansowania sie na mieście i ze znajomymi

Gość gość
Melancholicy są również potrzebni w społeczeństwie, nie tylko ekstrawertycy.

Gość gość
Myślę, że najlepszym rozwiązaniem będzie zaakceptować siebie i pomnożyć wszystkie swoje talenty, które przecież każdy ma. Gdy zaczniecie dawać z siebie wszystko i rozwijać swoje zdolności - wówczas znajdą się osoby, które Was docenią:)

Gość gość
mam podobnie może popiszemy na gg 56937886