Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankieta szczęścia

Co potrzebuje Polak aby być szczęśliwy??

Polecane posty

Gość ankieta szczęścia

piszcie kobiety i faceci

Gość gość
drogie auto, telewizor typu plazma z 50 cali, chałupa z basenem i najwazniejsze...potrzebuje czuc sie LEPSZY...pragnie by mu wszyscy zazdroscili, by im gul skoczyl, by srali goryczą i zółcią, a on jak paw dumny podjezdza Audi za 200 tysiecy, wyciaga komóre za 3000 tysiace i szpanuje tego potrzebuje Polak:)

Gość Tony94
Na pewno zaufanych przyjaciół, dobrych stosunków z rodziną. Do tego posiadania ciekawego hobby. Czasem tez jakaś imprezka ;p No i zabezpieczenia materialnego, nie chodzi mi tutaj o górę kasy a o to by nie rozmyślać czy starczy od 10 do 10.

Gość gość
Żeby w moim mózgu maksymalnie rozwinął się i nabuzował neurotransmiterami ośrodek odpowiedzialny za szczęście.

Gość gość
potrzebuje zestaw lego duplo, bo na reklamie tak pisali, haha

Gość gość
Pokrzywna to wieś w województwie opolskim w powiecie nyskim w gminie Głuchołazy w górach opawskich namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców

Gość gość
Polak potrzebuje flaszki...

Gość gość
Kochającej żony, zdrowych dzieci i żeby do wypłaty wystarczało :)

Gość ankieta szczęścia
Ja jestem szczęśliwa jak rano wstanę i sie wykasztanię :)

Gość gościnieccc
1. żony takiej jak była przed slubem a nie takiej jak jest teraz. 2. prawdziwych przyjaciół. zarabiałem w moim towarzystwie najwieksze pieniadze nikt nawet nigdzie mnie nie zaprosił na zadne piwo czy na impreze . powinęła mi sie noga wszystko pizneło. musiałem isc pracowac do kogos za normalne pieniadze jakie zarabiaa wiekszosc polakow. po tygodniu jak rozeszła sie fama jak mi sie hujowo teraz wiedzie telefon normalnie goracy. dzwonia choć na piwo , dawaj z nami na sylwa ... huj wam w d**e. czaja sie tylko pedały kiedy noga sie powinie.

Gość gość
jestem kobieta mi do szczescia potrzeba urody i zdrowia dodam ze wiecznej urody i wiecznego zdrowia

Gość gość
1. żony takiej jak była przed slubem a nie takiej jak jest teraz. a co sie w niej zmieniło ?

Gość gościnieccc
gówniany sex o ktory musze sie dopominac. nie piszcie mi ze jest pewnie zmeczona bo ona nie pracuje ... nigdy nie pracowała. nie piszcie ze mam złe podejcie. bo probowałem wszystgkiego , od kolacji do sexi ubran itd. ... . pewnie myslicie ze zycie ja meczy ale tez chyba nie . dzieci wiek 7 i 4 latka wiec szkoła przedszkole. zakupy robie ja wracajac z pracy, gotuje tez ja bo lubie. w weekendy sprzatamy razem tak na ostro całe mieszkanie. j***c to niedługo stane na nogi . mam kozacki biznesplan , wracam do gry juz za 4 miesiace.

Gość gra aktorska
facet myśli przed ślubem że kobieta po ślubie się nie zmieni, a kobieta myśli że faceta zmieni, i tu źródło wszelkich konfliktów

Gość gościnieccc
przes slubem/porodem wszystko pasowało. sperma smakowała, sex 3 razy dziennie nie był problemem. roznorodnosc pozycji .... a tu pstryk , slub dziecko i wszystko sie ujebało . jeszcze pół roku, zostawiam jej mieszkanie na ktore nie wyłozyła nawet 1 zlotówki. zostawiam jej auto mimo ze nie ma prawka. pakuje sie w torbe i zaczynam normalne zycie. dostanie po 2 tys na dziecko alimentow na dziecko i tyle.

Gość gość
a moze chodzi o to ze zmienila sie po ciazy i obawia sie ze jej cialo juz tak Ci sie nie podoba?

Gość gościnieccc
ciało ma takie jakie miała ... ale na dzien dzisiejszy huj mnie to obchodzi. niech se robi co chce.

Gość baba zło diabła
kobieta zaciąży, urodzi, i potem facet już potrzebny tylko do przynoszenia w zębach na kolanach kasy, może pracować i 16godzin 7 dni w tygodniu i wtedy baba zadowolona, kase ma a debil w nic się nie wtrąca, oto baby

Gość gościnieccc
dlatego z doswiadczenia moge powiedziec ze wszystko zepsuł ślub. babsko se pomyslało ze teraz to juz wycieczka w jedna strone bo dzieciaki sa slubi jest i co jej tam ... a tak jak by nie było slubu obie osoby wiedziały by ze w kazdej chwili moze byc kop w dupsko i obie strony starały by sie tak samo jak przed slubem. .. .

Gość gość
a to chj po prostu przestales ja podniecac

Gość gościnieccc
dzieki bogu mam to głeboko w d***e .

Gość gość
Haha no chyba jednak nie masz w du/pie, skoro opisujesz to wszystko na babskim forum...

Gość znafca prafd
ślub to ostatni gwóźdź w trumne dla każdego faceta, moment gdy Titanic uderza w lodowca, zatopienie nieuniknione

Gość gość
Polak potrzebuje do szczęścia pół litra wódki i wiary w cuda:-P

Gość gość
potrzebuje wódy i żone sąsiada hahaha

Gość gość
nikt nie zna odpowiedzi na to pytanie, nawet sami zainteresowani