Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zgwałciłem swoją siostrę

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem tuż po domówce z siostrą i jej znajomymi. Ona ma 17 lat i podobała mi się od zawsze, piękne długie nogi, zgrabny tyłek, spory biust. Wielokrotnie trzepałem sobie wachając jej brudne majtki.. Dodatkowo kiedy dowiedziałem się, że ma chłopaka i wyobrażałem sobie co z nim robi miałem na nią co raz większą ochotę. Do rzeczy, wypiliśmy dzisiaj sporo ponad normę, siostra zalana w trupa położyła się wcześniej, posiadzialem trochę z jej towarzystwem, bo rodziców nie ma w domu, ale po godzinie wszyscy wyszli. Bylem sam na sam z nieprzytomną siostrą. Nie wiem co mnie naszło ale postanowiłem ściągnąć jej majtki i się nimi pobawić, miała na sobie miniówe, więc z tym nie było problemu. Ale gdy je zdjalem i ujrzałem jej piękną, pachnąca szparke nie wytrzymałem, pocalowalem ją tam, leżała na plecach i nic nie poczuła, momentalnie k***s mi zesztywniał i juz nie wiedziałem co robie, poocieralem się tylko lekko o nią, ona dalej nic śpi jak zabita. W końcu nie wytrzymalem, wszedlem w nią ona po cichu jeknela ale dalej spala, chociaż o mało zawału nie dostałem posuwalem ja chwile wyszedlem i dokończyłem ręką do jej majtek. Mam wyrzuty sumienia boje się ze ona się zorientuje a jej chłopaka na imprezie nie było, bo ma nocke w pracy. Powiedzcie mi czy ona może to odczuć, wiedzieć? Mam 22 lata

Gość POlicjANTKA98245
Oj coś czuję, że paka się szykuję dla Ciebie!!! tam bedziesz walił do woli albo walić bedą Ciebie!!!

Gość gość
ale już nie śpie a co mi się śniło opisałem wyżej

Gość gość
skoro nie zrobiłeś tego wbrew jej woli nie ma mowy o gwałcie, szukaj swojej szansy gdy znów się schleje, i okaż jej odrobinę szacunku jak będzie trzeźwa, chyba tyle możesz jej dać w zamian :p

Gość gość
mam tylko jedno pytanie kto wyprał majtki?

Gość gość
Ernest tylko weź jej nie mow że ją zgwałciłes, po co ma się dziewczyna smucić

Gość gość
jeśli nie posmarowałeś niczym fiuta, to powinieneś tak Ty mieć bardzo poocieranego, a ona po przebudzeniu nie mogłaby ruszyć udami... Jeśli była nieprzytomna, na pewno nie zrobiła się tam mokra. I taki seks byłby przez to bardzo nieprzyjemny. I tutaj wnioskujemy, żeś chyba bajkopisarz.

Gość gość
Nie, nie, ja znam Ernesta z kafe, on gwałci swoją siostrę regularnie po każdej domówce. Kiedyś raz zapomniał to cały tydzień chodził smutny i osowiały

Gość gość
gość dziś xxx wszystko w temacie

Gość gość
11:30 co za bzdury nic nie wiecie o cipkach :p

Gość gość
Fajny tekst daj jeszcze jakiś taki sexi topik,aż sobie gruche zwalilem :-)

Gość gość
Głupie prawo 0/10, kretyn ma ciśnienie i tyle.

Gość gość
aaa.. ty pewnie jesteś siostrą, witamy :p

Gość Kocham cyce swej sis
Moja śliczna 17letnia sexbombowa siostra Marcelina zaprosiła mnie na kolacje żeby samemu nie siedzieć w domu samej jak palec bo rodzice w delegacji.po kolacji piłem piwo a siostra poszła się wykąpać.wróciła izapalilismy z wiadra.Marcelina padła odlogiem na łóżko. Ja se wciaglem kreskę i wołam : siora chcesz kreskę.zgon totalny na dodatek ogarnąłem ze Marcelina jest w samych stringach i biustonoszu.widok jej boskiego ciała i cudownych ogromnych cyckow pozjadal mój rozum położyłem na łóżku zgasilem światło rzuciłem głośne dobranoc i biegiem rozebralem się do samych bokserek i Wskoczyłem dovjej łóżka.niby bratersko się przysunelem żeby przytulic ja a tak naprawdę badalem jej stan Miała bombę ze zgon na amen.zsunalem bokserki,obrocilem ja naplecy i powiedziałem sobie ze nic nie powstrzyma mnie tak byłem podniecony.naslinilem penisa i wszystko na jedną kartę postawiłem.odchylam jej stringi na bok i wszedłem w moja piękna siostrzyczke i posuwalem około 10minut.przyspieszylem.wyciągnąłem w porę i przybliżyLem penisa do jej cyckow.kilka ruchów dłonią i wymarzony finał na wielkich cycuszkach mojej siostry Marceliny.cale były w mojej s*****e aż się świeciły.po wszystkim ucieklem do sypialni starych gdzie rano mnie zbudzila nic totalnie nic nie pamiętając.nie wiedząc że jej kochany 10 lat starszy brat Krystian zerznal swoją cudowna cycata siostrę Marceline jak dz.... I tak niech pozostanie

Gość gość
Prowo

Gość gość
6.01 Tomasz znowu ci odp*****la?

Gość Niee
Dnia 16.07.2018 o 08:14, Gość gość napisał:

Prowo

Ani trochu ziomal

Gość gosc

Mam nadzieje, że to tylko czyjeś chore fantazje...