Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roskin

nie udało mi się dziś zamoczyć załamka

Polecane posty

Gość roskin

hej, jest tu ktoś jeszcze? jestem dziś załamany bo nie udało mi się zaliczyć:( zwykle co weekend miałem zawsze seks z nową laską. dziś nie udało mi się nakłonić do zabawy. wstyd mi przed kolegami. jestem znany w okolicy, bo moi starzy mają niezły biznes, w sezonie zatrudniamy kilka tys ludzi (przetwórstwo runa). mam świetną sylwetkę i żadna do tej pory nie była w stanie mi się oprzeć. do dziś. nie wiem co się dzieje, ale martwię się strasznie. mam już 28 lat, może laski oczekują czegoś więcej?

Gość gość
przejechałeś wszystkie w okolicy, musisz zmienić teren

Gość gość
Zmień rękę . . .

Gość gość
broken zrób mi pałąga

Gość gość
Haha jasne.. oj ty biedny.. jakbys mnie chcial poderwac to tak bym sie zaczela smiac ze bym cie pewnie oplula hahaha oj przykro mi ze taki jestes zakochany w sobie oh i ah.. poradzic ci jakiegos psychologa? A moze sztuczna cipka na swieta? Napisz list do rodzicow rozpieszczony szczylu

Gość gość
Ty masz 28 lat?To za jakieś 20 może będziesz mężczyzną bo nadal jesteś chłopcem

Gość gość
O 23.00 włącz MTV tam będziesz mógł pooglądać towarzystwo na swoim poziomie:-P

Gość Lezkka
Na to wyglada, że sie starzejesz ;)

Gość roskin
darujcie sobie komentarze w stylu "sztucznej cipki na święta". ja naprawdę się martwię. problem może być w tym, że być może poszła jakaś plotka na mój temat. np, że nie warto się "wiązać" ze mną, bo nic z tego i tak nie wyjdzie. dlatego trudniej jest mi zbajerować laskę, bo ona swoje już wie. nasza miejscowość jest niewielka, większość lasek pracuje w sezonie u nas dorabiają sobie, są to laski 16-20 lat. i takie najczęściej zaliczałem do tej pory. nawet ich starzy nie protestowali, gdy one wracały nad ranem gdy odwoziłem pod dom i starzy to widzieli. bo pewnie liczyli na coś więcej. zmiana terenu nie wchodzi w grę bo tu działam i muszę czasem pomagać rodzicom w firmie. bawię się w okolicznych miejscowościach ale to i tak małe mieściny albo wioski, gdzie wszyscy się znają. macie jakiś pomyśl jak rozwiązać mój problem i czy rzeczywiście może on wynikać z tego co pisałem wyżej?

Gość gość
To straszne, jak teraz będziesz z tym żył??? :D

Gość gość
Jesteś dumny z tego że roznosisz wirusa HPV? Jesteś dumny z tego że te dziewczyny mogą umrzeć na raka?

Gość gość
Jesteś dumny z tego że roznosisz wirusa HPV? Jesteś dumny z tego że te dziewczyny mogą umrzeć na raka?

Gość gość
Najpierw przestan cpac

Gość gość
Pewnie masz hiv, któraś z twoich ''lasek'' się zbadała i poszła fama po okolicy.

Gość gość
No możesz być nosicielem hiv ale chyba bardziej prawdopodobne że hpv

Gość gość
Prawikowe fantazje :o

Gość roskin
Jestem coraz bardziej załamany. Wczoraj poszedłem na d****** żeby trochę p*****ać, po tym jak kumpela jeszcze ze szkoły nie dała się namówić na bzykanie. Zrobiła mi tylko loda i to tak na odczepnego. Zresztą ona ma 27 lat, za stara dla mnie, lubię młodsze. Poza tym ona ma męża i dzieci co już mnie obrzydza na samym początku. Nie cierpię bachorów i nigdy nie zamierzam się żenić.

Gość roskin
Co to się dzieje teraz z tymi laskami, że nie chcą dawać. Po co w ogóle te podchody, zamiast od razu przejść do rzeczy. Przecież takie głupie to chyba nie są, bo wiadomo na czym każdemu facetowi zależy. Co za materialistki się teraz zrobiły nawet takie młode. Ten świat schodzi na psy

Gość roskin
znów zaliczam, nareszcie:) a już się bałem, że może ze mną coś nie tak. a to niektóre laski strasznie głupie, zwłaszcza te starsze, młode wiedzą jak należy dogodzić facetowi:) życie jest piękne kiedy regularnie posuwasz świeży towar

Gość roskin
młode d**y są najlepsze. i.. takie głupiutkie, można im wcisnąć każdy bajer. i o to chodzi:)