Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mikolaj87

Nie rozumiem kobiet...

Polecane posty

Witam Mikolaj, 28lat Moje serce jest rozrywane z bolu, cierpienia i zalu. Nie widze kompletnie sensu do dalszego zycia. Nie pamietam kiedy pozytywnie myslalem. Moja samoocena jest rowna zeru. Jestem w zwiaku od 3 lat z kobieta mlodsza o 8 lat. Wczoraj nagle mi mowi zebym pozwolil jej odetchnac, przemyslec i wszystko sobie poukladac. Fakt faktem ze ostatnio miala bardzo duzo na glowie i stwierdzila ze jest tym zmeczona. Tylko problem w tym ze ona tez chce przemyslec i nas samych. Chce zebym jej dal czasu. Ja odchodze od zmyslow, trzese sie caly, tlumie w sobie ogromny bol bo jestem prawie pewien ze pewnie mnie zostawi bo jak mam sobi wytlumaczyc to jej przemyslenie ? Twierdzi ze mnie kocha. Na boku nie ma nikogo innego (raczej) Wytlumaczcie mi jak to jest ze kobieta dla ktorej zrobie wszystko. Kobiete ktora ogromnie kocham i ktora jest dla mnie wszystkim, nagle chce czasu na wszystko?? Czy Wy macie takie okresy w zyciu tez? Najgorszy jest ten czas niepewnosci ale tak na prawde to wiem ze mnie zostawi. Inaczej nie potrafie myslec. Sprawia mi straszny bol. Jezeli mnie zostawi to przeciez ja nigdy w zyciu juz zadnej kobiecie nie zaufam. NIGDY.

Gość gość
tak, zostawi cie (jest mloda i chce jeszcze poznac zycie) i tak, nie zaufasz juz zadnej kobiecie. nic nadzwyczajnego, samo zycie. wez sie w garsc i idz na silownie

Gość gość
Nie pociesze Cię, ale tak na ogół kończą się pierwsze związki, jesteś jej pierwszym facetem, w każdej sferze? Ona chce poznać życie, zobaczyć jak może być, będąc samej i może poznać kogoś. Przykro mi, ale sami sobie strzelacie w kolano wiążąc się z nastolatkami.

Mikołaju jestes w zwiazku z kobieta o 8 lat mlodsza....jest to dosc duza roznica i kazdy z Was moze miec inne priorytety. Ty mozesz juz planowac rodzine dzieci a Ona moze miec jeszcze imprezy, kolezanki....moze taka rozlaka na kilka dni wplynie pozytywnie na Wasz zwiazek. Wiem ze to jest ciezkie, ale moze Ona potrzebuje choc chwilki oddechu na przemyslenia. Skoro tak chce pozwol jej na to, to tylko kilka dni, Ty rowniez odpoczniesz. Kiedy ja bralam slub, ksiadz na naukach powiedzial jedno bardzo ciekawe slowo: pamietajcie, ze najpierw patrzy sie na dobro tej drugiej osoby, zeby zwiazek byl szczesliwy.

Gość gość
Autorze, po pierwsze nie pisz, ze nie rozumiesz kobiet, bo jestes w zwiazku z dzieckiem. Kobiet pewnie jeszcze nie poznałeś. Piszesz, ze nie wiesz co sie dzieje. Ona sama pewnie jeszcze tego nie rozumie. Emocje i hormony targają jej ciałem i umysłem i ona dopiero uczy sie z tym zyc. Ciesz sie jednak, ze juz raczej nie będziesz tego świadkiem. Ona na 90 % ma kogos innego na oku. Tak to wyglada i kazdy z nas juz kiedys to przeżył. Jak świnke ;) Trochę poboli, ale przejdzie. Pózniej bedzie juz łatwiej. Inni maja racje, dziewczyna jest młoda, szybko sie nudzi, nie wie czego chce, trochę chciała sie pobawić w dom, a teraz moze chce trochę poimprezowac.

Gość gość
Jak kobieta mówi, że nie wie co czuje i chce odpoczynku to na 90% ma już jakiegoś bolca na boku. Znudziłeś się jej kolego. Tylko niech Cię ręka Boska broni nad padnięciem jej do stóp i powiedzeniem, że ją bardzo kochasz. Wtedy z jeszcze większą przyjemnością Cię zostawi. Pamiętaj, wyszaleje się, poużywa tego czy owego i nagle zobaczy, że byłeś fajnym gościem. Będzie próbowała zagadywać i ogólnie wracać. Potrzebuje czasu i dystansu? A co ona kur.. chce prędkość policzyć?

Gość gość
Glupoty pieprzycie. Jak sa dojrzali to czemu nie. Ja mam 31 i moja dziewczyna 21 i jestesmy 4 lata razem planujemy slub.

Gość gość
gość dziś Do czasu, aż któregoś dnia w nowej pracy, pozna innego i zacznie się zastanawiać, jak to jest z innym facetem... Daj znać, za 10 lat, czy dalej Wam się tak dobrze układa.

Gość gość
Jest to kobieta ktorej ufam w 100%. Za duzo razem przeszlismy( jej choroba) moje problemy. Jak mialo sie rozleciec to w najgorszym czasie dla nas.

Gość gość
poleciałeś na małolatę, która ma już za sobą pierwsze doświadczenia związkowo-miłosne a teraz ona nie wie czego chce. Jest na rozdrożu: jest młoda i dużo perspektyw przed nią a do ślubu absolutnie nie musi się spieszyć..jak z Toba przeżyła pierwszy raz ,na pewno jest ciekawa jak to jest z innym

Gość gość
To ona najbardziej nalega na slub :)

Gość gość
żeby czym prędzej Cię usidlić :)

Gość gość
"Jest to kobieta ktorej ufam w 100%. Za duzo razem przeszlismy( jej choroba) moje problemy. Jak mialo sie rozleciec to w najgorszym czasie dla nas". Miałem podobnie, jej choroba, moje wsparcie. Ufałem w 100%, przeliczyłem się, jechała na boku równo.

Gość gość
To sie czuje. Ona mnie nie zdradza jestem pewien.

Gość gość
Pewne są tylko śmierć i podatki.

Gość gość
Szkoda ze sobie jeszcze młodszej dziewczyny nie znalazłeś:-D

Gość gość
ja potrzebuje czasu wtedy kiedy gram na fortepianie, potrzebuje ciszy i nie chce, aby ktokolwiek wtedy był. Gram i gram i gram, ładuje w ten sposob się energią i odpoczywam od zagadnien , ktore mnie męczą i irytują. I wtedy po prostu chcę oczyszczona z negatywnej energii widziec osobę z ktora łaczy mnie więź. Stąd te przerwy, na oczyszczenie emocji, nie zdradzam go przecież z fortepianem

Gość gość
Jak mowil mi miedys tata. Nie zakochuj sie w kobiecie bo tylko bedziesz cierpial jak suka Cie zrani.