Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to smutne ze wiele mężczyzn 35 letnich uwaza kobiete 30 letnia za staruche

Polecane posty

Gość gość

sami są starsi ale kobiete po 30 uważają za starą babe, to hipokryzja dobierajcie się wiekowo 35 latek z kobieta 35 letnia, a nie uganiacie sie za 20-stka i jojczycie ze taka nie chce na was spojrzec x sama mam 19 lat i jak taki stary kawaler do mnie podchodzi to szybko sie ewakuuje, wole mlodych mezczyzn z ktorymi przezyje wiele wspolnych chwil i bedziemy mieli te same wspomnienia z mlodosci a nie sluchac jak to bylo gdy on chodzil na studia, jakie to byly czasy :o a po kilku latach meczyc sie z jego impotencja :o wy 35 latkowie zauważcie że macie zmarszki, łysinke za to włosy w uszach i w nosie i piwny brzuch który również nie podnieca a odpycha

Gość gość
są takie co podnieca :classic_cool:

Gość gość
jak może się podobać spocony lysy grubas który sapie jak ma wejsc na jedno pietro :o do takiego sie nawet nie przytulić bo brzuch przeszkadza, pot sie leje, kondycjii zero, z takim nigdzie sie nie pojdzie bo wystarczy mu tylko kanapa, tv i piwo, nie widzi powodow zeby wyjsc do restauracji, na wycieczke :o i jeszcze bedzie ci taki opowiadal o czasach kiedy w sklepie byl tylko ocet i musial stac kilka godzin zeby miecho kupić :o

Gość gość
Mężczyzna ma zakodowaną w genach pogoń za młodością (czyt. płodnością). Natury nie oszukasz. A uwierz mi, są takie 20-stolatki, co chętnie wskoczą z 10 lat i w związek i do łóżka.

Gość gość
mam 19 lat, jestem na studiach jest tam mnóstwo dziewczyn w podobnym do mnie wieku i widze jak traktują takiedo starego kawalera, albo go wykorzystuja bo ma kase, ale nawet sie z nim nie kochaja bo je brzydzi, ale i tak daja im pieniadze wiec sie ciesza ze sobie jelenia znalazly, a uganiaja sie za mezczyznami w ich wieku, sa tez kobiety ktore calkowicie splawiaja takich facetow, bo uwazaja ze skoro do tej pory nie zalozyl rodziny, nie mial zony to uwazaja ze nie jest wart zainteresowania skoro tyle lat i nie znalazl zadnej a ugania sie za malolata wiekszosc kobiet woli mezczyzn w podobnym wieku do siebie

Gość gość
gdyby kobiety tak szalaly za mezczyznami starszymi o 10 lat to by byly takie pary, ale kobiety malo ktora chce mieć drugiego "tatusia" dlatego wiekszosc jest par gdzie mezczyzna i kobieta sa w podobnym wieku i dziela ich 1/2/3/4 lata roznicy

Gość gość
jak taki 35 latek ma kupe kasy to jakas pusta 20latka poleci na niego.tylko co to za zwiazek:))facet mysli,ze jest boski bo wyrwal 20, a ta uprawia z nim sex z obrzydzeniem.ale faceci sa glupi bo nie mysla glowa:)a potem placz,ze kazda to k...a, no skoro sami takie wybieraja:))no ale na glupote nic sie nie poradzi, takze lepiej pomijac takich frustratow.

Gość gość
gość dziś Mężczyzna ma zakodowaną w genach pogoń za młodością (czyt. płodnością). Natury nie oszukasz. hahahah:))) facet po 35 ledwo moze,wiec taka 20 latka dlugo z nim nie wytrzyma, pomijajac juz 30latke, u ktorej poped seks.wzrasta. gonic to oni sobie moga mlodosc,ale jej nie dogonia:))))

Gość gość
do 11.59 kobieta zawsze może choć nie zawsze chce, męzczyzna zawsze chce ale nie zawsze może :)))wiec z czym do ludzi lysawi:)))

Gość gość
ja mam 22l i niedawno taki jeden podajże 40-latek chcial mnie poderwać, chwalił się zegarkiem, samochodem a ja powiedziałam "och, przepraszam pan mówił do mnie? nie zauważyłam bo patrzyłam na tamtego przystojniaka przy ladzie (mężczyzna z mojego osiedla ma 25lat)" po czym poszłam do niego i zaczęłam z nim gadać, mina tamtego 40-latka bezcenna :D oczy wielkie, buzia rozdziabiona, od razu zamówił i wypił setke :D

Gość gość
Mnie brzydza mężczyźni w moim wieku, tzn.po 40. A ,że jestem atrakcyjna kobieta to spotykam się z facetami młodszymi o jakieś 10 lat.

Gość gość
35 latek i 25 latka moga razem przezywasc wspolne chwile i zbierac wspomnienia na starosc

Gość gość
jak ona bedzie miala 30 to bedzie miala wielki poped a jemu stanie na 5 minut tylko po tabletce :D potem jak ona bedzie miala 50 lat bedzie musiala dziadkowi zmieniac pampersy bo bedzie robil pod siebie a nie bedzie mogl wstac przez swoj wielki bebech

Gość gość
Ja co prawda 35 lat będę miał za 2 lata i nieco ponad 2 tygodnie, w dodatku nie jestem łysawy, ale wolę właśnie kobiety w swoim przedziale wiekowym (tj. trochę młodsze, w moim wieku lub trochę starsze), ponieważ z takimi będę miał więcej tematów do rozmowy, niż z jakimiś dwudziestkami. Dwudziestki są jeszcze mało doświadczone życiowo i mało wiedzą o świecie, więc ŻADEN dojrzały emocjonalnie trzydziestoparoletni mężczyzna, nie będzie zwracał na taką uwagi.

Gość gość
jak ona bedzie miala 30 to bedzie miala wielki poped a jemu stanie na 5 minut tylko po tabletce smiech.gif potem jak ona bedzie miala 50 lat bedzie musiala dziadkowi zmieniac pampersy bo bedzie robil pod siebie a nie bedzie mogl wstac przez swoj wielki bebech baaardzo watpie by taka dotrwala z nim do takiego momentu. to nie ten typ na dobre i na zle, ale tylko na dobre.milosc nie patrzy sie na wiek itp. a tu milosci nie ma. jest tylko imponowanie kasa, pozycja. wiec taka panna wykorzysta a potem poszuka lepszego, a taki 45-50letni flaczek zostanie sam, bez pieniedzy i ze zrytym beretem.

Gość gość
ale jesli mezczyzna po 30stce nie mial jkobiety na studiach i ogolnie wiele lat byl samotny, to nie powinno dziwic ze chce sie zwiazac z kobieta mlodsza od siebie

Gość gość
a czyja wina ze nie miał? jego, mlodosc przemija i niech jej nie marnuje mlodej dziewczynie, bo sam mlodosc swa zmarnował, jak kobieta juz szuka tego 30-latka to szuka takiego dojrzalego, z praca, spokojnego, a nie takiego ktory musi wyszalec z 15 zmarnowanych lat

Gość gość
mozna polaczyc jedno z drugim na codzien praca, stabilizacja, a na weekendy spontany z mlodsza dziewczyna i cieszenie sie swieza miloscia

Gość gość
on juz jednak świrzy nie jest, a dziewczyna nie odpowiada za to że zmarnował 15 lat, ja bym sie wstydziła za takiego faceta co ma 35 lat a w klubie zachowuje sie jak 20-latek :P niech taki baluje z osobami w swoim wieku a nie z młodymi ludźmi, poznającymi dopiero świat

Gość gość
jak 35 latek zmarnowal mlodosc to znaczy ze tez swiata nie poznal poznal swiat pracy, korporoacji, zalatwiania spraw w urzedzie czy banku, ale jesli chodzi o imprezy to mogl sie nie wyszalec i moze mu tego brakowac i byc smutno

Gość gość
to niech szuka innych 35-latków którzy również zmarnowali swoją młodość, a nie robi wstyd 20-latce, już widziałam takie przypadki że faceci przed 40 przeżywaja swoją drugą młodość, to było wręcz żałosne :D nawet nie wiecie ile 20-latków miało z nich ubaw :D dziewczyny ich wyśmiewały ale też troche wykorzystywały, bo podeszli do takiego on zachwycony stawia drinki a jak sie skonczy kasa to odchodzi i baluje z mlodszymi :D a tamten siedzi zdziwiony czemu go zostawiła :D

Gość gość
Bardzo dobrze mi idzie z kobietkami 18-20 l a sam liczę sobie 41 wiosen. One widzą we mnie ucieleśnienie swoich marzeń. A ja rucham ile się da we wszystkich pozycjach. Ostatnio w modzie jest połyk i do buzi. Anal też.

Gość gość
41 lat? na takiego nawet bym nie spojrzała :D wole młodych byczków ;) od starego wiatraka :D

Gość gość
gość dziś jak 35 latek zmarnowal mlodosc to znaczy ze tez swiata nie poznal poznal swiat pracy, korporoacji, zalatwiania spraw w urzedzie czy banku, ale jesli chodzi o imprezy to mogl sie nie wyszalec i moze mu tego brakowac i byc smutno x x x x Masz 100% racji

Gość gość
cytat" " buzia rozdziabiona, od razu zamówił i wypił setke" - "ZOZDZIABIONA" - leżę ze śmiechu ... :D :D i dlatego nie podrywam 20 latek - brak edukacji, zero wiedzy, generalnie nie ma o czym z taką gadać , narka :))))))

Gość gość
oj tak mi się pomyliło - pozdrawiam , autorka tematu - Dżoana Rozdziabiona

Gość gość
ja jako autorka napisałam tylko jeden komentarz o 11.48 ale jak ktoś umie czytać to by zobaczył w temacie że mam 19 lat a nie 22 :D

Gość gość
maiło byc RozdziaWiona

Gość gość
ZOZDZIABIONA ? :D sam poprawiasz i byki walisz :D nie ma takiego słowa :D