Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie teorie w sprawie ewy tylman smierci

Polecane posty

Gość gość

Ja myślę tak Adam z po prowokacji przyznał się ze spadła jak by tego nie zrobił by się raczej nie przyznał chyba że adwokat kazał ale by się nie przyznał powiedział ze się potknela bo to najmodniejsze co mógł powiedzieć dziwne ze jej nie odprowadzil i się klocili wcześniej dla mnie ja za bil popchna zadzgal raczej coś więcej niż wrzucił

Gość gość
Ja myślę że Ewa Tylman żyje z Kulczykiem Na Bali i ma się dobrze a nawet bardzo dobrze

Gość gość
Widziałeś nowe nagranie?

Gość gość
Ewe Tylman została sprzedana do burdelu w niemczech

Gość gość
i żeby było taniej spławili ją wartą do berlina

Gość gość
teoria jeden: młoda zażyła jakieś dragi i dostała zapaści, niebieski spanikował, zwiał, bujał się po okolicy i wydzwaniał do znajomych o radę co robić teoria dwa: niebieski ma jakiś złych znajomych i wystawił Ewę jakimś kumplom, byli umówieni w okolicy mostu i tam ją przekazał teoria trzy: niebieski spacerował sobie z Ewą gdy trafili na jakąś przypadkową ekipę, niebieskiego pobili a Ewę uprowadzili teoria cztery: niebieski spacerował z Ewą, flirtowali i naprzeciw wyszedł jej chłopak, niebieski oberwał po gębie a chłopak zajął się Ewą

Gość gość
dobra tylko czemu niebieski ryzykuje wiezieniem skoro to jej chłopak...poza tym to gej podobno i mieli sprzeczke mi się wydaje że on ją po prostu zabił... lepiej siedzieć 25 lat czy powiedzieć że wywiezli ja do burdelu dostać 5 i uciekać z miasta czy tam nwm gdzie... jak by jej nie zabił a go oskarżaja to by powiedział może w sądzie to zrobi nie będzie brał przeciez zabujstwa na siebie może czeka że jak bd wyrok to się przyzna co z ewa... kij wie dla mnie to ja zabił

Gość gość
no podobno jakas postac ich obserwuje i idzie za nimi nic dziwnego ze ich obserwuje jak sie szarpia ... i co niebieski bierze zabojstwo na siebie? chyba ze wspolodzial ... to w sumie faktycznie potknela sie

Gość gość
Gdzie oni się szarpią? Co za debile.. On ją próbuje utrzymać w pionie, inaczej wielokrotnie zaliczyłaby glebę. A gdzie teoria, że się po prostu napierdoliła jak szpadel, wpadła do Warty? Wypłynie wiosną. Wiem, wtedy napiszecie, że ją ABW schowało, potem podrzuciło zwłoki...

Gość gość
trzeba czekać podobno ciało ma być wyłowione i będzie trzeba badać czy spadła czy ma jakieś uszczerbki a jak ja tylko popchna to co tez będą ślady? ja tam mu nie wierze a w sądzie podobno że jak komuś nie wierzą to go wsadzają ... słowo przeciwko słowu tu jest przyznanie się do czynu tylko wymówka

Gość gość
to nwm ja czytałem że się popychają może się myliłem na pewno wątpie że gośc chciał ją jako ofiare szatanowi złożyć dla mnie jak pisałem najmądrzejsze co mógł powiedziec ludzie tak mówią

Gość gość
dziwne ze uparli sie na szukanie w rzece a moze trzeba szukac gdzie indziej

Gość gość
Oni sie . nie szarpia , co wy? Idzie sobie nawalona para, ona gorzej nawalona a on probuje ja utrzymac na nogach, jest cierpliwy i pomaga jej w chodzeniu. Tamta osoba obserwuje tylko czy cos zlego sie nie dzieje . Przyjrzyjcie sie ze tam tez sa inni ludzie z tylu gdy ten gosciu do nich podchodzi. Dlugi chodza po miescie i próbują sie ogarnac i nic zlego nie widac w tym wszystkim. Cos sie stalo ale tego nie wiemy bo kamer nie ma na moście. Ciekawe czemu kamer na moście nie ma.

Gość gość
Ja chodzilam tamtędy wiele razy w nocy sama i nikt nigdy do mnie sie nie przyczepil i nikt nie zaciągnął do mrocznej wody. Widocznie bylo tak jak jackowski mowil ze to nieszczesliwy wypadek z powodu odurzenia

Gość gość
To już tam nie chodz

Gość gość
26 lat a schlana jak stodoła dziewczyna...

Gość gość
A ja uważam że gdyby nie te monitoringi i rozgłos było by łatwiej cała polska dużo wie

Gość gość
"dobra tylko czemu niebieski ryzykuje więzieniem" bo może bardziej się boi tych co to zrobili niż kilku lat więzienia.... skoro nie ma ciała to większa szansa że wyrok będzie niski lub nie będzie go wcale tylko on wie co się wydarzyło, więc może dowolnie manipulować informacjami tak by dobrze na tym wyjść całkiem możliwe że wie że Ewy nie ma w Warcie i bawi się z policją skoro widzi że policja jest w ciemnej doopie że śledztwem to tym mniej się boi wyroku bo dowodów nie ma jedynie poszlaki

Gość gość
A gdzie moglaby byc? Przeciez to byly minuty jak on potem szedl juz sam. Byla tak napruta ze moze sama nawet wpadla do wody, przeciez ona wogole nie kontaktowala , zataczala sie , nie wiedziala co sie z nia dzieje , moja kolezanka kiedys tak samo sie upila i robila takie rzeczy ze potem sama byla w szoku co robila, gdyby nie inni ludzie to juz by nie żyła

Gość gość
ktoś skomentował że ten koleś który podchodzi do nich na Wrocławskiej, na nowym nagraniu monitoringu.... być może to diler i widząc ich pytał czy czegoś nie potrzebują raczej nie wyglądał mi na zatroskanego obywatela, który chce się upewnić że facet nie ma złych zamiarów wobec pijanej dziewczyny on do nich podchodził, okrążał ich i wyglądało jakby o coś pytał może prosił o kasę na alkohol ? tam stała też grupka innych ludzi, swoja drogą dziwna pora na łażenie, 2-3 w nocy z niedzieli na poniedziałek

Gość gość
a ile minut potrzeba by wsiąść do samochodu i odjechać ? zniknęła z okolic mostowej, nie była na moście ale w okolicach tego parku przy gazowni

Gość gość
z mostu trudno wpaść bo barierka jest wysoko do rzeki dość daleka droga, trzeba zejść po wąskich schodkach, pojedynczo (czy Ewa wyglądała na kogoś kto da radę iść sam ?!) a potem jest z jakieś 100 metrów do wody, woda bardzo płytka z brzegu..... raczej podejrzewam że kogoś spotkali i ktoś chciał się z nią zabawić spuścili łomot niebieskiemu, ten zwiał i potem cofnął się obserwować z drugiego brzegu co się dzieje, potem zeschizowany biegał po okolicy i dzwonił do kumpla co robić

Gość gość
Jak spuscil lomot niebieskiemu? Przeciez nie byl pobity i po co samochod mial ja zabrac? Teraz nie porywa sie kobiet do seksu, teraz kobiety bija sie by dostac sie do burdelu, w Holandii kobieta ktora konczy 40 lat( prostytutka) dostaje emeryturę w wys. przeliczajac na polskie 5 tys złotych

Gość gość
Powiedzcie dlaczego nie zabezpieczono miejsca nad rzeka na poczatku by nikt tam nie wlazil i nie zacieral śladów . To miejsce ktore wskazał Adam powinno byc zabezpieczone.

Gość gość
13:03 moglo tak byc , tyle ze widac niebieskiego potem na monitoringu jak byl juz sam i nie wygladal jak pobity albo zeby sie szarpal z kims, normalnie wygladal i byl czysty a te zadrapania o ktorych duzo pisali to mogl miec od ciągłego ratowania ja od upadku

Gość gość
Ten gość z monitoringu jak na walek oni pijani ale tamten by powiedział to wyklucza juz kij tam nwm nie obchodzi mnie to

Gość gość
12:31 :) haha tak juz tam nie chodze bo juz skonczylam studia i wyjechalam do mojego miasta daleko od poznania w gore :)

Gość gość
1) Od początku twierdzę, że dorzucili jej GHB do alkoholu z tym, że dorzucili za dużo i nastąpiło zatrzymanie akcji serca. Pytanie teraz gdzie jest ukryte ciało? Poszukiwanie w Warcie to zły trop, raczej las, jakieś odludzia. 2) Druga teoria to, że również podano jej GHB i niebieski odeskortował zataczającą się dziewczynę w umówione z kimś miejsce do auta. Na filmie z monitoringu było niewyraźnie widać jakieś auto z zapalonymi światłami postojowymi. Dalej brak nagrania. Dokumenty Ewy wyrzucił gdzieś po drodze i pewnie załatwili jej nowe lewe papiery? Albo w ogóle wywieźli ją gdzieś zagranicę do burdelu? Albo jest przetrzymywana przez jakiegoś zwyrola.

Gość gość
"Jak spuscil lomot niebieskiemu? Przeciez nie byl pobity" a łapę siną i podrapaną to niby kto miał ? nie czytasz wiadomości że gooowno wiesz ?

Gość gość
22:52 on sie nie bawi z policja, on jest w szoku, pisali w artykule ze on jest w fatalnym stanie psychicznym w więzieniu