Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muj P

Polecane posty

Gość gość

na tym forum?

Gość gość
hej. Moja P?

Gość gość
czy to Ty? bo ja wyszedłem ze szpitala, teraz dla Ciebie jestem jak tralalalalala Choć kiedyś znowu tam pewnie trafię Nie myślę o tym, na razie sie nie martwie, Chwytam zycie garsciami i się nim zajadam, Raz jestem na górze, a raz zawrotnie spadam, jesli chcesz miłości, taka moja rada, Sięgnij po nią, bo warto, taka ma zasada, Czuję się samotny i tak Ci powiadam, bardzo pragnę czułości i chętnie pogadam.

Gość gość
Nie mam ochoty na c***y :)

Gość gość
Od rana wypatruje Ciebie w oknie, Patrzę jak nasz świat moknie, Jak jesteśmy bliscy, a tacy dalecy, I zjadłbym kolację przy świecy, Kiedy wstaje rano patrzę na zegarek, Bo zycie bez Ciebie to lekki koszmarek, Z Tobą również łatwo nie bywa, Lecz z Tobą toczy się szybciej jak lokomotywa, I nie myśl, że inne podrywam, Ja tylko życie odkrywam.

Gość gość
ta, jasne :D

Gość gość
Muj slodki. ;-)

Gość gość
12.07 cześć :))

Gość gość
czy to Ty? ja wyszedłem juz ze szpitala, tak dla Ciebie jestem jak tralalalalala Chwytam gacie garsciami i idę siebie Raz jestem na górze, a raz w niebe jesli chcesz miłości, tak moja droga Sięgnij po niego czy warto olaboga? Czuję się samotny i tak Ci nawijam bardzo pragnę czułości i chętnie powypinam

Gość gość
ktoś wyżej mnie tu przekrecił, i tym wpisem znowu mnie znęcił, witam znowu wszystkich wkoło bo za chwile bedzie tu wesoło, juz robie przysiady i sie wyginam, bede dla Ciebie slodki jak mandolina, spojrz tam to nasza wspolna kraina, Ty moja wymarzona dziewczyna ;)

Gość gość
to ja , jestem twuj :D

Gość gość
czy jest tu mój P z watą cukrową?