Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pamiętacie to uczucie jakim jest dziecko w brzuchu?

Polecane posty

Gość gość

Ja wcale, a moja córka ma niecałe 12 miesięcy. Właśnie szykuję fotoksiążkę dla moich rodziców i teściów i znalazłam zdjęcia z ubiegłych świąt jak byłam w dziewiątym miesiącu ciązy. Nic a nic nie pamiętam tego uczucia, a córka była bardzo *****iwa. Jakie to teraz dla mnie dziwne, że miałam taki wielki brzuch a w nim moją kochaną córeczkę. Też tak macie?

Gość gość
Ja doskonale pamiętam, a było to już trzy i pół roku temu

Gość gość
zazdroszczę, ciążę miałam wspaniałą, ale nie mogę sobie przypomnieć jak to wtedy odczuwałam ;(

Gość bella  86
Ja też pamiętam, pierwsze ruchy, które zaczęły się bardzo wcześnie jaki miałam brzuch i wszystko co związane z maleństwem.

Gość gość
Synek 3 i pol roku- nie pamiętam. Corka pol roku i na razie pamiętam. Corka bardzo duzo sie ruszala i byla prawie o pol kg wieksza od syna.

Gość gość
U mnie 8 miesięcy po porodzie. Pamiętam te ruchy i moje odczucia. Dosłownie jak siedzę po turecku to odczuwam jakby psychicznie takie ściśnięcia jak w ciąży. Pamiętam te ruchy na początku, tak jakby bulgotanie, jak człowiek jeszcze nie wie czy to ruchy czy nie. Pamiętam to "okropne" wypychanie brzucha jak dziecko było większe i to przewalanie się z jednej strony na drugą. Mogłabym długo opisywać:)

Gość gość
Pamiętam ruchy. Ale z innej beczki, np. z ciąży mam tylko jedno zdjęcie. I to takie, że prawie nie widać brzucha. Przekładałam robienie zdjęć, a teraz myślę, że ich po prostu nie chciałam:)

Gość gość
jedno dziecko mial czesto czkawke a drugie kopalo - trudno nir pamietac