Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ożenilibyście się z piękną kobietą

Polecane posty

Gość gość

która ma 30 sztuk perfum na półce, 20 sztuk balsamów, 15 sztuk antyperspirantów, 20 tuszy do rzęs, 22 kremy. Ma poczucie humoru, jest inteligentna, bardzo szczupła i zadbana. Lubi też pomóc ludziom, bardzo pracowita.

Gość gość
jak pytam po co jej tyle tego to odpowiada, że na każdy dzień ma inny zapach, inny krem, inny balsam, inne ubranie, inny look.

Gość gość
piękna kobieta (moja żona) z reguły nie potrzebuje aż tylu kosmetyków - jest piękna bez nich

Gość gość
uważasz, że jest to lekkie dziwactwo? ona po prostu lubi mieć codziennie inny wygląd, inaczej sie pomalować albo uczesać, inaczej pachnieć, dlatego ma ich tyle, bo kocha kosmetyki, kocha zapachy

Gość gość
może to wynika po prostu z potrzeby podobania się innym facetom - to by spowodowało zapalenie się czerwonej lampki pamiętaj najważniejszą zasadę: piękna pani nie potrzebuje masy kosmetyków - od tego punktu należy wyjść w rozważaniach!

Gość gość
ale czy nie potrafisz tego pojąć, że ktos lubi zbierać monety, a inny lubi "zbierać" kosmatyki, perfumy i kolekcjonowac?

Gość gość
a nawet gdyby chciala sie podobac innym to co w tym dziwnego?

Gość gość
ja tez bym raczej w takiej sytuacji byl ostrozny co takiego, ze chce sie podobac innym facetom? moze sie dowiesz, jak pozyjesz jeszcze kilka lat

Gość gość
gość dziś ale czy nie potrafisz tego pojąć, że ktos lubi zbierać monety, a inny lubi "zbierać" kosmatyki, perfumy i kolekcjonowac? xxx a jeszcze ktoś inny, kolekcjonować w swojej glowie kootasy, ktore miala w sobie

Gość gość
Tak jakby była bogata,to tak

Gość gość
gość dziś gość dziś ale czy nie potrafisz tego pojąć, że ktos lubi zbierać monety, a inny lubi "zbierać" kosmatyki, perfumy i kolekcjonowac? xxx a jeszcze ktoś inny, kolekcjonować w swojej glowie kootasy, ktore miala w sobie xxx najczęsciej te, co kolekcjonują kosmetyki lubią i kolekcjonować właśnie w swojej główce kootasy, które w sobie miała, ale reguły nie ma

Gość gość
chęć podobania sie innym oznacza zdrade wg Ciebie? w takim razie po co sie malowac , ubierac szykownie, bo jak tylko sie tak ubierze to juz rozwod?

Gość gość
ale skad mozesz wiedzieć co taka osoba lubi kolekcjonowac, przeciez nie miales nigdy 30 blasamów, ani 30 perfum, wiec snujesz tylko domysly sadzac wg siebie...a moze projektujac na kogos wlasne cechy?

Gość gość
Może tylko lubi kolekcjonować i otaczać się pieknymi rzeczami. To chyba krzywdzące z twojej strony od razu wyciagac pochopne wnioski. Na mnie sprawia wrażenie osoby uczynnej, koleżeńskiej, troskliwej, więc dlaczego miałbym jej przypisywać same najgorsze cechy?

Gość gość
to ejst wielka zawiść. od razu widać co kieruje facetami...widza, co chca widzieć, slysza co chca słyszec i wszystko wiedza najlepiej, a potem sie dziwia, ze siedza sami na kafe i dlaczego, dlaczego? a dlatego wlasnie - z powodu zawisci

Gość gość
pożyjesz jeszcze trochę, poznasz życie, będziesz inaczej myślał, wydaje mi się, że jesteś młodym facetem ja swoje przeżyłem, wiele widziałem, pytasz, uwrażliwiam na pewne rzeczy, jeśli nie jesteś mi wdzięczny, przykro mi teraz targają Tobą emocje - jak się uspokoisz i przeczytasz to raz jeszcze, zrozumiesz, że nie napisałem, że wszystkie takie są, ale prawdopodobieństwo, które zbliża kogoś do tego, należy traktować bardzo ale to bardzo poważnie tyle moich słów w tym temacie

Gość gość
masz racje. wydaje Ci się... To jak ktoś jest artystą to znaczy, ze nie ma czasu dla innej osoby, że juz nigdy nie stworzy zwiazku, bo bedzie sie podobal wszystkim dookola? gdyby wszyscy tak mysleli jak Ty - a wiele osob tak mysli - to ten swiat by zwariował. Chyba przemawia przez ciebie zawiść.

Gość gość
...która ma 30 sztuk perfum na półce, 20 sztuk balsamów, 15 sztuk antyperspirantów, 20 tuszy do rzęs, 22 kremy. x Nie, bo ewidentnie ma coś z garem. Pewnie nie wychodzi z łazienki wcześniej niż po 5 godzinach robienia się na bóstwo.

Gość gość
Może to jest ekscentryczne, ale czy krzywdzi tym kogoś? Chyba tylko kogoś z kompleksami, kto sie boi, że zostanie ZMIENIONY. Prawda to kompleksy?

Gość gość
Dla prostych ludzi jak ktos ma czegos wiecej niż dwie już jest czymś nie halo. Dla takich prostych przyziemnych ludzi coś kolorowego jest od razu złe. Może dlatego ze nie umiesz zarobic na to?

Gość gość
gość dziś Ładnie napisane.

Gość gość
Nie znosze osób, które nie potrafią zarobić nic pracowitością, tylko potrafią czuć zawiść, ze ktoś potrafi i od razu przyklejają łatkę, że ma coś nierówno, bo stać ją na to. Myślę, że z Tobą jest coś nie tak, bo nie umiesz na to zapracować. Jesteś za słaby

odpowiadam: oczywiscie ale kosmetyki musialbym jej wywalic bo zbraknie miejsca na moje... :P:D

Gość gość
A moze chciałes raczej powiedzieć zamiast: piękna kobieta (moja żona) z reguły nie potrzebuje aż tylu kosmetyków - jest piękna bez nich piękna kobieta - w moim odczuciu piękna, ale dla innych niekoniecznie, nie potrzebuje az tylu kosmetyków - bo nie stac nas na to i nie moge jej rozpieszczac roznymi zapachami, bo jemy chleb z maslem, jest piękna bez nich, ale oczywiscie nie pachnie najnowszymi perfumami, ponieważ liczy sie to, żeby wyżyć... To chciales powiedziec? czy myle sie?

Gość gość
Takie uprzedzenia sie biora z kompleksów, ze miala innych, bo wiesz dobrze, że w porownaniu z kims takim jestes pionek i nie nadażysz

Gość gość
oczywiście nie jest to reguła, ale najcześciej ktoś kto jest niezaradny zyciowo czuje wielkie kompleksy, wielka zawisc i utożsamia piękne kobiety które zarabiaja z uosobieniem zła, zmian, kaprysnoscią i wszystkim co najgorsze to sie nie dziwcie ze was omijaja z daleka, bo niby po co byc z kimś, kto nawet nie jest w stanie zrozumiec takiej osoby jako drugiego człowieka z uczuciami ?

Gość gość
Nie. Miałbym podejrzenia, że ma problemy z psychiką.

Gość gość
Nie znosze osób, które nie potrafią zarobić nic pracowitością, tylko potrafią czuć zawiść, ze ktoś potrafi i od razu przyklejają łatkę, że ma coś nierówno, bo stać ją na to. Myślę, że z Tobą jest coś nie tak, bo nie umiesz na to zapracować. Jesteś za słaby x Ależ kup sobie jeszcze i 100 tuszy, co mi do tego. Tylko wytłumacz logicznie czym różnią się te 22 wcześniejsze? Załóżmy że są ze 3 podstawowe czarny, ciemny brąz?, granatowy? OK, teraz czym różni się np 10 czarnych tuszy? Zdążysz zużyć wszystkie zanim zaschną? Używasz ich kolejno czy według innego klucza?

Gość gość
mialbys podejrzenia ze ma problemy z psychika, bo jestes zbyt biedny by kupic lepsze mydlo, a co dopiero 30 perfum czy tak?

Gość gość
Seks tak ale malzenstwo nie. Nie oplacalne kobieta zbyt droga w utrzymaniu