Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bad boy

Polecane posty

Gość gość

Czemu laski zawsze lecą na wysokich umięśniony ch bad boy ów?

Gość gość
Nie kłam, jestem średniego wzrostu i umięśniony i na mnie też lecą

Gość gość
no nie wiem, ja tam najlepsze jeb...miałam z facetem niewiele wyższym ode mnie, a wysoka nie jestem. Ale ten nadrabiał wielkością uja i technika. Ty widocznie nie masz żadnych zalet

Gość gość
Jestem miły i zawsze słucham co kobieta mówi. Niestety jestem dość niski (165) i chudy (55kg) wiec nie mam szans z kobietami. Zawsze wybiorą wielkiego gościa który będzie je traktował jak szmate.

Gość gość
Ja mam 172 cm i niecałe 15 cm chója a kobiety ścielą mi się do nóg

Gość gość
daj pannie z liścia i zaraz padnie do twych stóp

Gość gość
Całe życie byłem uczony aby nie bic kobiet ...

Gość gość
A ja mam 192 cm wzrostu, 100kg , wagi, jestem umięśniony i faktycznie nie mam problemów z kobietami ;)

Gość gość
Wizualnie taki wysoki i umiesniony bardzo dobrze dziala na kobiety, choc pewnie nie na kazda ale na wiekszosc. Kojarzy sie dobrze taki jesli chodzi o seks ale do zycia kobiety chca czegos wiecej niz do rze wygladajacego mezczyzne. Zrozumcie to i nie zadreczajcie sie mezczyzni, ktorzy nie wygladacie na bad boyow tzw. Uwierzcie mi ze kobiety normalne doceniaja inne wazniejsze rzeczy. Mam wiele ladnych kolezanek, ktore sa z mezczyznami nie wygladajacymi tak jak autor opisuje, dlatego ze maja dobre charaktery, a nie super wyglad. Taki mezczyzna ktory bardzo dba o siebie jest wysoki i umiesniony, ale z natury to np piotrus pan i *****cz moze obudzic sie z reka w nocniku za pare latek. Czesto jest tak ze tego typu mezczyzni sa b rozpustni i maja mnostwo panienek na seks, ale to zadne wyzwanie skoro tak wiele kobiet jest wyzwolonych i seks traktuje przedmiotowo. Nawet tacy moga miec problem ze znalezieniem prawdziwej milosci, albo szukaja tego brakujacego ogniwa i mimo wielu panienek, nie moga zaznac tego czego tak bardzo w milosci pragna...

Gość gość
gość dziś Nie zadreczam się tylko po prostu żadna kobieta na mnie nie spojrzy, jestem mały .