Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak uwolnić się od dziewczyny?

Polecane posty

Gość gość

Witam sprawa jest nieco zawiła i skomplikowana .. otóż moja "dziewczyna"(nie używałbym tego słowa) dopuściła się zdrady, sprawa sama w sobie jest obrzydliwa ... nie chcę wiedzieć jak to zrobiła , ale zacznijmy od tego że ona nie chcę naprawiać związku chce żyć tak jakby nic nie było, nie czuję się winna. I to mnie najbardziej boli. Chciałbym od niej odejść ale sprawa jest jeszcze bardziej skomplikowana .. wybaczyłem jej .. zrobiłem to zbyt pochopnie na pierwszą jej reakcje czyli płacz. I jak by to teraz powiedzieć nie chciałbym mieć na utrzymaniu nie swojego dziecka, a wszystko wskazuję na to że ona prawdopodobnie (bo tego nie wiem ) jest w ciąży. Ostatntio mi mówiła ze jakby co to mam mówić że ja to z nią robiłem, a dziecko zawsze można do adopcji oddać i takie chore rzeczy, ja tylko zrobiłem duże oczy .. normalna patologia . Wczoraj w nocy myślałem nad tym i nie.. nie chce tego dalej ciągnąć... ale boję się że wpadłem (dosłownie!) w jej sidła.. zrobiła dziecko i chcę zwalić to na mnie. Bo nie powiem będąc pijaną i będąc u jakiegoś zasrańca nie myśli się o jakimkolwiek zabezpieczeniu. Tak mnie to wszystko ostatnimi czasy męczy że ja naprawdę mam dość .. i poważnie myślę o odejściu byle by szybko żeby nie było za późno

Gość gość
O MAtko! Ile wy macie lat? 16? Oddać do adopcji? Jakiś żart? Skąd Ty ta dziewczynę wytrzasnąłeś?

Gość gość
ale ja tego nie powiedziałem to ona powiedziała sam byłem tym zaskoczony .. totalne brednie ... :O

Gość gość
macie lat? to ona zachowuje sie jak 16 latka

Gość gość
Zabezpieczaliście się? Jest szansa, że Ty możesz być ojcem? Serio, ile macie lat? Co to w ogóle za tekst, że masz mówić, że dziecko Twoje? Masz ją kryć? Jakiś żart?

Gość gość
gość dziś a umiesz czytać? to jakbyś czytał/czytała uważnie to w moim temacie napisałem wyraźnie że ona mnie zdradziła z jakimś idiotą bez zabezpieczania !!!! ja jeszcze nie miałem z nią pierwszego razu

Gość gość
i nie mówiłem ze to moje dziecko !!! gdzie tak piszę ? no wskaż mi urywek zdania gdzie tak napisałem. Naprawdę ona mnie zdradziła , mieliśmy to zrobić razem ale jej najwyraźniej się spieszyło i musiała d*******y jakiemuś zasrańcowi.... dlatego mówię że nie chcę mieć nic z tym wspólnego

Gość gość
jeszcze raz powtarzam dla tych co nie wiedzą: nie miałem z nią pierwszego razu , miałem mieć ale jej nie zależało widocznie żeby to ze mną zrobić i dała d**y jakiemuś idiocie ...

Gość gość
to nie moje dziecko nie robiłem jeszcze tego z nią , miałem to zrobić ale ona dała d**y jakiemuś idiocie a dowiedziałem się tego po fakcie 2 dni po , na początku wcale mi o tym nie mówiła.

Gość gość
nie wiem jeszcze jak mam to wam jasno wytłumaczyć .... :O

Gość gość
Na 99% należysz do patologii, nie nazwiesz tego tak, bo lecisz stereotypami.... Ale jesteś mentalna patologia,twoja luba tez więc pasujecie do siebie idealnie, już się zgodziles,o jakie wrabianie ci chodzi? Ciesz się z tego co masz :)bo na więcej nie zaslugujesz

Gość gość
Jak raz wrobiła i zdradziła, to tak zawsze będzie robić. Ale to twoje życie i trudna decyzja, trudno doradzać. Uważaj żeby w alimenty nie wrobiła na nie twoje dziecko. Ale dziewczyna patologiczna, puszcza się z innym, tobie wmawia nie twoje dziecko i jeszcze lekką ręką oddałaby do adopcji. Masakra!

Gość gość
Facet, uciekaj od niej, chcesz być frajerem dla jakiejś dupodai???????

Gość gość
Już i tak mam z nią coraz słabszy kontakt więc to kwestia czasu kiedy z nią zerwę , i.. nie traktuję już tego poważnie

Gość gość
Lepiej zerwij kategorycznie i natychmiast! Bo jeszcze cię wrobi w ojcostwo jak się od razu nie wyrzekniesz, będziesz się wahał, a ona tak cię urobi, że jeszcze obcego dzieciaka będziesz wychowywał... Badania genetyczne kosztują, nie wiem, jak to się dokładnie odbywa, na jakiej zasadzie, bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji, ale trzymałabym się jak najdalej od tego smrodu...

Gość gość
gość dziś mylisz się ! zasługuję na wartościową dziewczynę a nie na szmatę ! normalny facet który mysli normalnymi kategoriami . Tyle w temacie. Według mnie to ułożony facet ! :)

Gość GOŚĆk
zostało ci mało czasu.. lepiej od niej uciekaj jak nie chcesz mieć przerąbane .. co z tego że ona będzie płakać? czy ona się przejmowała ja dawała d**y? wątpię. Zresztą kto pijany się czymkolwiek przejmuję a tak na marginesie ... ile można wypić żeby być pijanym AŻ do tego stopnia?! widzisz jak sie ona niedojrzale zachowuję ... sama ci daje powody do zerwania .. płacz tu nic nie pomoże w niczym ona nic nie wskóra.. mówienie że byłam pijana jest tak naprawdę żadnym wytłumaczenie... nawet ona nie powie dlaczego to zrobiła ... masz przyjaciół? jeśli masz to pogadaj z kimś a jeśli nie masz to zerwij i zacznij żyć normalnie. oddychaj , nie wiem zrób coś niesamowitego ogarnij się , jest tyle wartościowych dziewczyn świat nie zatrzymuję się tylko na jednej szmacie.. zrozum masz naprawdę mało czasu na jakąkolwiek decyzję.. a co jak się okaże że ona naprawdę jest w ciąży co zrobisz wtedy ? będziesz ją utrzymywał nie swoje dziecko? aż mnie mdli na samą myśl. To nie twoja wina że stało się tak a nie inaczej, nie obwiniaj się bo to nic nie da, nie była w stanie cię nawet przeprosić, tylko oczekuję że wszystko będzie ładnie i kolorowo... nie bedzie kolorowo ... będzie coraz gorzej. Życzę ci jak najlepiej i nie poddawaj się , olej ją i wreszcie zacznij żyć . Bo życie jest tego warte ! :) Pozdrawiam :)

Gość gość
Puść przy niej śmmierdzącego i głośnego bąka :D a tak powaznie... wejdz sobie na http://ekstaza.pl i poszukaj fajnej, nowej laski :D

Gość gość
gość dziś nie dzięki ... tam jeszcze pełno jest podobnych do niej

Gość gość
Nad czym tu się zastanawiać bo nie rozumiem? Zdradziła, płakała, przebaczyłeś ale naprawdę źle się z tym czujesz, więc nie ma sensu tego ciągnąć. Proste. Mnie też ktoś zdradził, ale moja reakcja była nieprzejednana i natychmiastowa. Wywalić, i więcej o tym nie myśleć. Ty masz żyć nie po to, żeby ktoś przyprawiał ci rogi, ale po to by cię ktoś szanował. Sytuacja, że wypiła, nie usprawiedliwia jej, tak jak i nie usprawiedliwia żadnego faceta. Nie można nie czuć, że jest seks i nie wierzę w to, że można go mieć pod dużym wpływem alkoholu. Nie daje się tzw.szans po zdradzie bo nikt tego nie ceni.