Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doszłam do wniosku, że największą frajdę w życiu mam z przytulania psa

Polecane posty

Gość gość

może jestem jakaś autystyczna, ale nie chce mi się imprezować, podróżować, flirty na dłuższą metę też nudzą, cudownie jest w zimny, deszczowy dzień jak dziś przytulić się do kudłatego przyjaciela, czuć jego ciałko, ciepło, wspominać dzień adopcji, oraz fantazjować by każdy pies miał tak dobrze 😍 każdy kundelek zasługuje na miłość i dobry dom

Gość gość
Psy są fajne nie tylko ty tam masz

Gość gość
ale psy śmierdzą, pomimo że są kąpane

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona jest fajnym miastem na Opolszczyźnie

Gość gość
nigdy nikogo tak nie kochałam jak tego psa...

Gość gość
nie kąpałam go od 5 miesięcy i uwierz mi - nie śmierdzi ;) śmierdzą głównie chore, stare psy, czasem też otyłe lub takie, które lubią żreć lub tarzać się w odchodach, mój do takich nie należy

Gość gość
czym dłuzej żyję,tym bardziej kocham zwierzęta też wolę siedzieć z moimi sierściuchami,niz się gdzies lansować

Gość gość
ja wole swojego kota przytulac, psy mnie brzydza i kojarza sie z mezczyznami bo moj pies czasem sie podnieca po kontakcie ze mna i lize po jajach

Gość gość
A nawet jak pies jest chory i stary i smierdzi troche to co z tego? kocham go tak samo a nawet mocniej! Nikt kto nie ma psa tego nie zrozumie. A nawet wielu co maja....

Gość gość
ja mojego yorka tez lubie przytulac

Gość gość
gość 2015.12.13 ja wole swojego kota przytulac, psy mnie brzydza i kojarza sie z mezczyznami bo moj pies czasem sie podnieca po kontakcie ze mna i lize po jajach pewnie pachniesz jak jego jajka, dlatego je liże po kontakcie