Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedys chcialam wyglądać jak latynoska a teraz jestem dumna ze slowianskiej

Polecane posty

Gość gość

urody. Ja to jeszcze mam dlugie blond wlosy i zielone oczy wiec taka typowa slowanska ( naturalnie jestem jasna szatynka/ ciemna blondynka). Kiedys mi sie to nie podobalo, ale nieraz slyszałam od obcokrajowcow, ze jestem piekna a jak uslyszeli, ze Polka to zaczeli mowic, ze slowianki są cudowne itd wiec to jaknajbardziej atut :)

Gość gość
Tez tak uwazam, glupie ze u nas laski sie stylizuja na ciemne jak nasza nacja, jest zupelnie inna, uwazam ze slowianki sa jedne z najladniejszych na swiecie

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
potwierdzam, tez tak kiedys miałam...również blondynka o zielonych oczach :)

Gość gość
Ja jestem blondynnką o niebieskich oczach.. Co z tego, że obcokrajowcy inaczej patrzą, jak ja chce polaka..

Gość gość
Polacy też zwracaja uwage, ale u nas slowianska urode to nic niezwyklego, a np w UK czy DE jednak to zwraca uwage, oni nawet nieraz potrafia po rysach nas rozrożnic (?) dziwne, ale kilka razy to slyszalam. W kazdym razie slowianki maja opinie bardzo ladnych

Gość gość
I co z tego, że Słowianki są jedne z najładniejszych na świecie - w przyszłym stuleciu już prawdopodobnie takich nie będzie, bo prawie wszystkie wolą obcokrajowców, więc i profil urody Polek się zmieni.

Gość gość
To co bedzie w przyszlym stuleciu jakos malo mnie obchodzi z wiadomego wzgledu :P

Gość gość
No właśnie - nie potraficie spojrzeć dalej niż na koniuszek własnego nosa :)