Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Klaudia

Staraczki zapraszam :)

Polecane posty

Gość gość Klaudia

Hej :) Zapraszam dziewczyny, które starają się o dziecko. Na początek kilka słów o mnie. Mam 25 lat, staramy się z mężem piaty cykl. Miesiączki mam nieregularne, zazwyczaj długie 35, 39 dni, chociaż objawy owulacji mam kolo 20 albo 25 dnia. Raz potwierdzona na usg, a potem testy owulacyjne pokazały mi, że prawdopodobnie była. Zapraszam kobietki do wymieniania się doświadczeniami, obawami i wszystkim, co związane ze staraniami. Kto dołączy? :)

Gość Melcia176
Hej,my z mężem staramy się już dłuższy czas o drugie dziecko to nasz 16 cykl...; (mam dosyć, jest mi bardzo źle z tym że się nie udaje. Ale dopiero w tym cyklu uregulowana mi się tarczyca więc mam nadzieję że niedlugobsie uda;)

Gość Melcia176
Okres mam dostać 19 grudnia i fajnie by było gdyby się nie zjawił fajny bym miała prezent dla męża pod choinke:)

Gość gość
Witaj melcia :) to juz dlugo sie starasz, ale masz juz jedno dziecko, to troszkę łatwiej masz, ja się boje tego, ze w ogóle nie bede matka, no ale nie ma co panikować. Mi tez jest czasami strasznie zle, zwłaszcza jak dostaje okres... Ciężko to znoszę. Podejrzewam, ze tez mam kłopoty z tarczycą, w tym tygodniu ja zbadam. Klaudia

Gość Melcia176
Mi Endo mówiła że z nieuregulowanym poziomem tsh lepiej poczekać ze staraniom bo można poronic albo dziecko może mieć jakieś wady więc w sumie lepiej że dotychczas nam się nie udało. Ale teraz mam nadzieję że będzie jyz dobrze;)

Gość gość
Jestem ciekawa jaki u mnie wyjdzie poziom, chyba juz jutro zbadam, bo to nie ma znaczenia w ktorym dniu cyklu tak?

Gość gość
Tu jest temat o sraczkach. Wiec opowiem mam o mojej. Jest jasnobrazowa, z delikatnymi kawałkami kukurydzy, maku i lnu. Ma konsystencję budyniu czekoladowego, lekko drażni o***t.

Gość gość
21.23 to bardzo ciekawe:) opowiedz więcej, jak smakuje? Jesz ją na obiad, czy kolacje?

Gość gość Klaudia
A z 3 razy dziennie am am am

Gość gość
Co za k***y

Gość Lilka31
Hej dziewczyny ja czekam do 22 bo wtedy bym dostała @ ja mam już 3 dziewczyny.Pierwszą to wpadka z byłym mężem 2 z obecnym partnerem ale staralismy się pół roku i gdy odpuscilam bo miałam leczyć torbiel na jajniku okazało się że się udało a z 3 to była wpadka i mówimy jej że jest naszą kinder niespodzianką a o następnym dziecku zdecydowała się też że względów zdrowotnych by podwiazac jajniki mój organizm już krzyczał nie przeciwko tabletka antykoncepcyjnym i nawracajacy się torbiel na jajniku i coraz to większy i zagrożenie rakiem.Trzymam za Was kciuki ja mowie co ma być to bedzie ;-)