Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poradzcie prosze....SUKIENKA

Polecane posty

Gość gość

Czy w takiej sukience wypada isc na wesele?? Jak dla mnie jest piekna tylko tego dekoltu nie jestem pewna... Dodam ze wzrost mam dokladnie taki jak ta modelka, co do rozmiaru to ona nosi S, ja powinnam wejsc w M. Oto sukienka http://www.asos.com/STUDIO-75/Studio-75-Tall-Minnie-Skater-Dress-With-Plunge-Neck/Prod/pgeproduct.aspx?iid=5955046&;cid=19597&sh=0&pge=0&pgesize=36&sort=1&clr=Navy&totalstyles=528&gridsize=3

Gość gość
Ładna, ale nie wiem czy ci cycki nie wypadna;)

Gość gość
Tu jeszcze autorka...zalezy mi na opinii, bo: 1. mieszkam za granica, i na polskim weselu bylam ostatnio jako nastolatka (teraz mam 30tke) i nie mam pojecia jakie sa trendy 2. nie chce wywolac "skandalu" tym dekoltem 3. to wesele mojego brata wiec dosyc wazne i nie chcialabym byc "sensacja" tylko raczej jednym z gosci

Gość gość
no wlasnie moj biust jest maly, tak jak u tej modelki i jak ogladam filmik to jakos nie wylewa jej sie nic ze srodka ;)

Gość gość
Ja bym zalozyla tylko zeby ci sie piersi nie wylewaly tzn takie balony wiecie o co chodzi bo wtedy bedzie wulgarnie. Tak jak u modelki jest ok

Gość gość
A kupiłaś ja juz? Mierzylas? Bo wiesz na zdjeciu zawsze wygląda inaczej. A na tobie może inaczej Sukienka ładna ale dekolt może być kontroweryjny dla ciotek itp.

Gość gość
Tu autorka. Jeszcze nie kupilam, ale juz nie raz kupowalam z tego sklepu i sukienki zawsze wygladaja tak jak na zdjeciach. Jestem wysoka i zawsze tylko musze patrzec na opis ile wzrostu ma modelka zeby nie bylo niespodzianek typu przykrotkie rekawy czy pasek nie tam gdzie trzeba. Pozostaje tylko kwestia czy pasuje na wesele...

Gość gość
nie na pewno nie pasuje chyba ze zależy tobie by wszyscy zwracali uwagę na twoje cycki a nie o to chodzi na weselu brata nie popsuj mu tego pięknego dnia ma być elegancko ale nie wyzywająco pozdrawiam

Gość gość
nie na pewno nie pasuje chyba ze zależy tobie by wszyscy zwracali uwagę na twoje cycki a nie o to chodzi na weselu brata nie popsuj mu tego pięknego dnia ma być elegancko ale nie wyzywająco pozdrawiam

Fajna i bardzo ładna sukienka i wcale nie jest taka wyzywająca, jeśli autorka nie ma wielkiego biustu, to nic nie będzie jej się wylewać. Bardzo fajny fason :)

Gość gość
Moim zdaniem bardzo ładna.

Gość gość
Super sukienka. Musisz tylko przymierzyc i sprawdzic czy nic nie bedzie 'wychodzic'.

Gość gość
Mnie się bardzo podoba, ale bałabym się, że ten dekolt będzie się rozsuwał i będę świeciła gołym biustem. Ewentualnie w takiej sytuacji można trochę zaszyć i nikt nie powinien się czepiać.

Gość gość
Tu autorka. Dzieki za wszystkie opinie. ZAszywac tego dekoldu raczej nie bede, bo chyba sukienka stracilaby fason. Mysle ze po prostu kupie takie specjalny "stanik"- same miseczki ktore jakos przyklejaja sie do ciala i trzymaja sie na silikonowych wszywkach wewnatrz. Widzialam kiedys takie cos chyba w la senza. Bo z golym biustem pod sukienka bede sie czula skrepowana- z kilometra beda mi sutki przebijac ;)

Gość gość
*dekoltu mialo byc :)

Gość gość
Moim zdaniem słaba ta sukienka. Asos ma świetne fasony, ale ta jest taka sobie.