Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

GREY ACTIVE ULTRA .

Polecane posty

Gość Agatka2
Czy chociaż komuś to zadziałało? tyle negatywnych opinii że chyba się nie skuszę

Gość paweł79
no niestety też musze napisać z przykrością, że to lipa. zużyłem trzy opakowania, a włosy jak były siwe tak nadal są, żadnej zmiany , nawet minimalnej. Oszuści!!!

Gość Paulina333
Paweł to wyślij im puste pudełka podobo mają zwróćić całą kasę zadzwoń do nich niech dadzą ci adres na jaki wysłac to, jeśli nie zwrócą ci kasy to jeśli zamawiałeś na allegro to wystaw negatywny komentarz ja tak zrobię

Gość Andrzej333w
Grey Active nie działa minąl juz drugi miesiąc i wydaje mi się że jeszcze bardziej posiwiałem oszustwo nie dajcie się zwieść jeśli przez telefon zaproponują że dopłacisz tylko 50 zł a otrzymasz dodatkowe pudełko. Odsyłam teraz pudełka zobaczymy czy oddadzą kasę.

Gość Pavlo
Ja wam powiem ze mi ciemnieją włosy po szamponie dx2 srebrny po pierwszej tubie widać różnice oczywiście nie mowie tu o ludziach którzy maja już białe włosy mam 42lata i spora siwiznę stosuje 1,5miesiaca co 2 -3 dni mam krótkie włosy tak z 7cm i już widzę różnice , na pewno zakupie następne opakowanie w aptece. Pozdrawiam

Gość Ewelina344
Następna reklama szamponu jakoś w to nie uwierzę ma tyle negatywnych opinii że już nic mnie nie przekona. Najważniejsze w walce z siwizną jest zdrowa dieta i tylko tyle można zrobić. Naukowcy ostatnio wykryli gen co jest odpowiedzialny za siwiznę i może w końcu w niedługim czasie coś wymyślą.Pozdrawiam

Gość gośćkondek
kupilem 2 opakowana nie widac ruznicy sciema to jak chcesz wydaj kase i nic z tego

Gość gośćkondek
kupilem 2 opakowana nie widac ruznicy sciema to jak chcesz wydaj kase i nic z tego

Gość gość
Niestety dałem się nabrać,zakupiłem już kilka opakowań.Suma sumarum przyjmuje kilka miesięcy,ale efektu zupełnie nawet najmniejszego brak.Nic się nie zmienia,czy 1x1 tabl,czy 2x1 tabl.wszystko jedno.Chyba jednak nie działa,te fotki?Na stronie Active Greyu nie można dodać wpisu,więc nie działa jest jakaś blokada?Pozdrawiam.Proszę o doniesienia pozytywne,jeślii takie są!

Gość Max22
Podobno mają zwrócić kasę jeśli nie podziałało jeśli nie to zgłosić na Policję, też się nabrałem w ogóle teraz poczytałem zagraniczne komentarze o tym suplemencie i też piszą że ściema, tak naprawdę nie wiadomo czy w tym suplemencie są witaminy a nie jakieś g****o. Nie nabierajcie się na ładnie zrobioną stronę.

Gość Maria73
Zużyłam kilka opakowań - niestety nie działa. Szkoda pieniędzy.

Gość Maja2222
Oszustwo włosy jeszcze bardziej posiwiały odradzam kupywać na allegro sprzedaje jedna osoba która namawia na kupno następnych produktów za połowę ceny nie dajcie się nabrać. Pozdrawiam

Gość Wioletta2
Nie zwracają całej kasy tylko jakąś część , produkt nie działa 3 miesiące i bez zmian już lepiej zainwestowac w jakieś witaminki na włosy są dużo tańsze.

Gość gość zorro
Zorro w odp Na opinie ktore przeczytałem mam 51 lat i od 18 roku pojawiły mi się pierwsze siwe włosy i nie ukrywam że bardzo mnie ten produkt interesował ale po waszej opini słysze ze to lipa . Podpowiem jak ja sobie radze używam szamponu JAST FOR MEN i jak to moi koledzy mówią doszedłem do perfekcji , bo staram się nie doprowadzić do kompletnie białej głowy i nie stosuje na całości tylko na części włosów . Kiedyś nawet chciałem być przedstawicielem tego produktu , ale amerykanie to ciężcy klienci do wykładania kasy na promocje produktu . Jednak się cieszę ze na to trafiłem i warto pomysleć o tym ale ostrożnie .

Gość gość
A czy ten just form men nie rozjaśni mi włosów?, mam kolor włosów między brunet a bardzo ciemny blond i ciężko dobrac mi kolor jeśli chodzi o just for men boję sie ze wybiorę za jasny i rozjaśni mi włosy.

Gość gość
Używam tych tabletek już 19 dni. Połowa moich włosów odzyskała ciemny kolor. Potwierdziła to moja zaprzyjaźniona fryzjerka. Kupię kolejne opakowanie, żeby efekt mnie zadowolił całkowicie. Wcale nie stosuję się do zalecenia: pół godziny przed jedzeniem, ze względu na wrażliwy żołądek zażywam tabletkę po jedzeniu 2 razy dziennie.

Gość gość
Dupa Jasio widać że tą recenzję pisze pan co sprzedaje ten produkt, ten produkt w ogóle nie działa nie dajcie się nabrać tym recenzjom jak byłby taki popularny to sprzedawali by go na amazonie i wszędzie

Gość gość
zakup zastrzyk z melaniną - enzymem, którego zanikanie po 40-ce powoduje siwienie. Sama melanina jako taka nie jest dostępna w czystej postaci, ale są preparaty, które ją pobudzają.

Gość gość
zastrzyk z melaniną? można go kupić w zwykłej aptece? możesz coś więcej o tym napisać, pomaga to? Ja kupiłem witaminę b, bo wyczytałem że pomaga w pielęgnacji włosów i w wytwarzaniu melaniny.

Gość gość
jest ktoś kto sobie poradził z siwymi włosami? jeśli tak to prosze o podpowiedzi :)

Gość maja48
Witam. Stosowałam grey active , zużyłam 3 opakowana po 60 tabletek. Z przykrością stwierdzam że ten produkt nie działa. Nic się nie zmieniło z moimi włosami, nie ma żadnej poprawy nawet w dotyku. Niestety gdy produkt nie zadziałał nie został zwrócony nawet koszt za zakup tabletek. Był to jeden z najgorszych zakupów jaki zrobiłam. Po prostu dałam się nabrać.

Gość Heniek22
Nie dajcie się nabrać na ten produkt nie ma większej ściemy niż grey active poczytajcie o grey blocker recenzje. Ta firma co sprzedaje te produkty zmienia tylko nazwę i za te produkty bierze 137 zł a tak naprawdę witaminy b można kupć za 6 zł. Sciema ściema ściema sam się dałem na to nabrać nie kupujcie tego nawet na allegro, niestety nie ma leku na siwienie ale można tylko zmienić dietę oczyścic organizm pic trawę pszeniczną i suplementować witaminami b, warto spróbować.

Gość siwewlosy-leki.pl

Wiedzcie, strona https://siwewlosy-leki.pl należy do sprzedawcy Gray Out.

Niezależnie czy ten specyfik działa, czy nie.

Gość melanina

Wiedzcie, że nadmiar melaniny to prosta droga do raka skóry, czerniaka.

Gość Kate123

Nie kupujcie tego to oszustwo , aż strach to łykać bo to nie działa i nie wiadomo co jest w środku 200 zł do kosza poszło!