Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Czy potrzebujecie muzyki do życia?

Polecane posty

Gość gość
ja słucham czasem muzyki, ale równie dobrze mógłbym żyć bez muzyki. Nic by to w moim życiu nie zmieniło. Tak myślę.

Gość TixTom
Czy potrzebujecie muzyki do życia? xxx Muzyka to nie krew.

w sumie spora część mojej aktywności przez ostatnie lata, sposobów rozrywki, ubierania sie doboru towarzystwa obracała się wokół muzyki metalowej. Ciężko byłoby to wszystko wymazać z mojego życia, stanowi to integralną część mojego żywota :P Dlatego nie rozumiem, jak niektórzy ludzie mogą "wyrastać" z metalu, z czegoś co tak mocno wrasta w duszę i życie. :P

Ja tez bardzo często słucham muzyki, np. teraz , zazwyczaj przed snem, albo jak wychodzę na dłuższy spacer. Muzyka mnie nastraja, pobudza uczucia, lubię ...

Gość gość
Nie ma życia bez dźwięków. Słucham czy dla przyjemności, czy to dla odreagowania stresu, rozładowania emocji, podczas uprawiania sportu, jazdy autem - muzyka jest dla mnie codziennością.

Gość gość
a co chcesz poznać nasze gusta muzyczne żeby nie słuchać tego co wszyscy tylko żeby znowu być inna? Ty kobieto jesteś jakaś wyalienowana

Gość gość
powszechnie wiadomo że osoby które czepiają się cudzej ortografii, interpunkcji czy ogólnie składni zdania mają niskie poczucie wartości. To udowodnione naukowo.

Gość gość
hmm...tak, potrzebuje, muzyki słucham codziennie, ale nie jest ona dla mnie aż tak ważna

Twoja wypowiedź jest z 22:39 jest naprawde niezrozumiała. Pierwsze zdanie jest dziwnym ciągiem słów którego nie da się zrozumieć, a drugie zdanie jest niezbyt związane logicznie z pierwszym. Całośc średnio odnosi się do tematu. Powszechnie wiadomo też, że ludzie, którzy ignorują ortografie lub interpunkcje to zwykle imbecyle. Inteligentni ludzie wiedzą, że im bardziej bylejako napisana jest wypowiedź, tym cieżej się ją czyta. Nie mówiąc o tym, że im ktoś częściej obcuje z literackim językiem pisanym, także biernie, poprzez czytanie książek, tym lepiej potrafi pisać.

Gość gość
Dodatkowo muzyka jest dla mnie źródłem inspiracji i mobilizacji. Ma dużą wartość poznawczą i sprawia, że chce mi się chcieć. Może i jest tak, że ludzie są na muzykę bierni bo nigdy nie mieli okazji z nią dłużej poobcować?

Gość gość
odnoszę się do twojego wczorajszego tematu w którym pisałaś o tym że lubisz być inna niż wszyscy. Więc nie rżnij głupa i nie udawaj że nie wiesz o co chodzi

Gość gość
Nie można żyć bez powietrza,a co do muzyki to niektórzy twierdzą, że im nie przeszkadza.Ja to rozumiem i szanuję.

Gość gość
nie przeszkadza ci, ze jestes taka jak inni metale?