Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

juz o Was nawet na blogach pisza kafeteryjne nołlajfy

Polecane posty

Gość gość
Kwintesencja kafeteryjnego intelektu w najczystszej postaci ;)

Gość gość
" czytam,wybucham śmiechem, robię wytrzeszcz ze zdumienia, trzaskam fejspalmy, aż mi mejkap odpada na klawiaturę i nadal nie mam pojęcia. Ale wiem jedno. Dziewczyny, tak często pytacie, gdzie są prawdziwi mężczyźni. Wreszcie mam odpowiedź: spędzają poranki na forum kafeterii"

Gość gość
Ale nudnh temat

Gość magda leszno
Hahah teraz weszlam w Twoj profil no coz ;) pogratulowac ;)

Ja tu wchodze jak mi sie nocna zmiana konczy a organizm nie chce sie sam przestawic i za nic nie moge usnac ;) nawet liczenie baranow na kafeterii nie pomaga haha.

Gość gość
musze przestac tu pisać:(

'89 Paul McKenna zaleca liczyc od 300 w dol niestety po medytacji z nim jestem odswiezona ;) a nie senna hah ale wizualizacja niezla mysl....np.banknotow z wizerunkiem Jagielly Ołówek Niestety ja nigdy piwa i pacierza nie odmawiam ;) taki moj poganski los ;)

Gość TixTom
mnie na sen dobrze robi paciorek xxx A nie miało być wibratorek?

Gość TixTom
No tak, jak się cały dzień grzeszy na prawo i lewo, to wieczorny paciorek obowiązkowy. Lepiej się śpi, a rano znowu w tango.

Gość TixTom
Ja w grzech nie wierze wiec i modlic sie tez nie musze xxx Bo w grzechy się nie wierzy.

Gość gość
Głupi ten blog.Teraz więcej osób pisze blogi niż je czyta.Faktycznie można od tego dostać raka i hemoroidów,jak ktoś napisał w komentarzach:-)

Gość gość
O w tym artykuliku ciekawego? Sama se pipka pewno odpisywała. Nie tu przylezie na ogólny zrobić.ten swój eksperyment to się z niej pon*******lamy.

Magda Leszno dziś Ja w grzech nie wierze wiec i modlic sie tez nie musze oczko.gif a kto mówi o grzechach ... po prostu .. jeden lubi liczyc barany przed snem,ja wolę się pomodlić. Jeszcze inny woli się uchlać i leżeć tak do rana. Moja znajoma przed snem medytuje godzine czasu i mówi,ze jej to sluzy,a jakosc snu się podniosla.

Gość gość
A bloga ma cienkiego jak barszcz z dyskontu.

Gość gość
Jakas dziewucha z japa wymalowana na wzor kaczego dzioba ma zyciowy problem dlaczego obcy ludzie siedza i pisza na kafeterii, a zeby zorientowac sie, ze w ogole ma taki problem sama musiala spedzic godziny na kafe, znalezc jakis tani temat, uwaznie sledzic, bo jak zauwazyla po 5 min byl juz wyrozniony, przeczytac go calego, znalezc odp, ktore wkleila na bloga i na koniec jeszcze to wszystko skomentowac w taki sposob, by osmieszyc kogos i przy okazji pokazac jaka to ona jest zajebista, spostrzegawcza i inteligentna, a przede wszystkim "lepsza" od innych, bo ona wcale przeciez nie korzysta z forum kafe i w ogole dla niej nie istnieje (jak widac powyzej hahaha). Bardziej zastanawia nie to, dlaczego ktos chce udzielac rad na forum, a to, dlaczego ktos w ogole zastanawia sie dlaczego ktos pisze na kafe do innych ludzi i wysila na pisanie o tym na blogu. I dlaczego czuje sie gorsza, bo przeciez ktos, kto porownuje sie z kimkolwiek musi najpierw czuc sie gorszy, choc usilnie probuje ukryc to pod pseudo sarkazmem i watpliwym poczuciem humoru:O

Gość TixTom
biednym człowiekiem jesteś skoro uważasz,że wieczorny pacierz ma na celu pozorne 'zmycie' grzeszków,których dorobiłam się za dnia. xxx Te słowa powinnaś skierować do siebie, bo jak pisałas, po całym dniu, paciorek powoduje,że masz lżej na duszy.

Ja z Paulem McKenna medytuje ale po tym to calkiem sie wybudzam ze snu ;) plusem jest to, ze wzrasta pewnosc siebie ;) jako dziecko tez soe modlilam wieczorami nawet litanie odmawialam w maju i czerwcu przed snem :) teraz wierze w siebie wiec musze byc czlpwieliem wielkiej wiary ;)

23:45 jestem pewna, ze ona zrobila prowokacje zeby miec o czym pisac....coz kafeteryjna smietanka jak widac noe zawiodla haha ;)

Gość gość
gość dziś No właśnie. Byle dekiel czy idiotka ma bloga i szpanuje tym choy z jakiej racji. Tak samo te w d walone kanały na portalach. Dzisiaj czytałem że jakaś durna ze Stanów tzipa ma kanał na który wchodzą tysiące ludzi. Co mnie to obchodzi? Po co o tym pisać? Że tysiące debili bez życia włazi na kanał jakiejś debilki? I że zarabia tak itd itp

Gość gość
no wlasnie o to chodzi, zwykla hipokrytka, ale jak widac nie na tyle inteligentna by to zauwazyc. A zeby zauwazyc, musialaby najpierw spojrzec na siebie, ale ona ma wazniejsze rzeczy do robienia jak np podgladanie ludzi na forach i porownywanie sie do nich

Gość gość
smieje sie z ludzi, ktorzy chca byc "autorytetami" ale wcaaale sie nie sili na tym tanim blogu na bycie takim hahaha

Gość a mnie jest szkoda lata
Daliście sie sprowokować jak dzieci dziewczyna Was opisała i słusznie bo głupote trzeba tępić a chwasty wyrywać :) zamiast uczyć sie na błędach teraz na nią szczekacie . smutne to

Gość gość
jaka autorka taki blog jakoe forum tacy uzytkpwnicy hahah