Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po czym poznajecie że facet będzie dobry w seksie ? po wyglądzie, charakterze ?

Polecane posty

Gość gość
po tym jak mnie pieści, to się czuje, czy mnie pożada czy chce całe moje ciało...tego właśnie mi brak

Gość gość
a sory nie doczytałam ...chodzi o wyglad i charakter to np po zachowaniu i po tym jak się rusza

Gość gość
Po zachowaniu,jak nie umie się zachować w restauracji lepszej niż burger king czy macdonalds przyzwoicie to znaczy,ze będzie słaby.

Gość gość
jak między ludźmi będzie tzw chemia ,to będzie grało i buczało,jedno będzie pożądało drugiego ,więc te sprawy będą super. poza tym,nie można mężczyzny traktować jako samca do zaspokajania pragnień samicy,i przeprowadzać jakieś testy wstępne jakie ma doświadczenie ja uważam,ze uczucie jest najważniejsze,zbudowanie dobrej podstawy,a reszta będzie też super

Nie jestem tego w stanie stwierdzić przed samym seksem. Chociaż...jak facet dobrze tańczy, to są spore szanse.

Gość gość
nie ma ogólnej sprawności - reagujesz na każdego faceta? chyba nie więc dobry będzie taki, z którym jest chemia - namiętność się czuje problem jest, jeśli zaczyna się od namiętności a miłości w tym nie ma to jest problem lub to będzie problemem

Gość gość
Facet który dobrze tańczy będzie dobrym gejem pasywnym ;-)

Gość gość
Jestem facetem. Płacze na trudnych filmach, wzruszam się gdy widzę dzieci, jestem skłonny przyjmować uchodźców i mam tolerancję dla gejów. A seks .. ? No jest ważny ale bez przesady ;)